Ezek az ikerbabák az internet sztárjai

Forrás: Instagram / Leialauren -
baba iker Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leila és Lauran még csak félévesek, de anyukájuknak köszönhetően már most irtó cuki rucikban pózolnak az Instagramon. Ráadásul két hét alatt már 110.000 követőjük lett.

Tésztaként, maciként, szuperhősként, vagy épp pezsgővel pózoló ikerbabák az internet új felfedezettjei. A husis lányok nemrég lettek 7 hónaposak, de

már most is közel annyi Instagram követővel büszkélkedhetnek, mint például Győr lakossága.

Ez pedig a mamájuknak hála, aki az ikerlányokat mindig újabb és újabb jelmezbe bújtatja. Íme, kiválogattuk nektek a kedvenceinket!

Forrás: Instagram / Leialauren

Forrás: Instagram / Leialauren

Forrás: Instagram / Leialauren

Wow! Dukai Regina ledobta a melltartóját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160229-dukai-regina-ledobta-a-melltartojat.htmlA modell fellépése előtt lepte meg egy szelfivel a rajongóit, és egy mélyen dekoltált felsővel borzolta a kedélyeket. Trend--Vajon miben feszítenek majd az új Baywatch vízimentői?http://www.life.hu/trend/20160225-kiderult-mit-viselnek-az-uj-baywatch-vizimentoi.htmlFilmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy kiket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére, és mit fognak viselni. Trend--Wow! Először feszít transznemű a Men's Health címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20160215-melzer-az-elso-transznemu-europaban-aki-cimlapra-kerult.htmlA 27 éves Benjamin Melzer az első transznemű Európában, aki egy férfimagazin cimlapjára került, ugyanis a fitneszmodell megnyerte a német Mens's Health 2016-os címlapversenyét. TrendOrigoNaomi Campbell nem bírta tovább és teljesen kidőlthttp://www.life.hu/trend/20160210-igy-meg-sohasem-lathattad-naomi-cambellt.htmlItt az újabb bizonyíték arra, hogy a sztárok is emberek. Naomi Campbell pedig egy olyan hétköznapi pillanatot osztott meg a rajongókkal, amilyet tényleg ritkán láthatnak. TrendOrigoEnnél tündéribb képet még nem láthattál Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-kutya-mihalik-eniko-szabadido-instagram.htmlA magyar szupermodell ismét villantott, de most nem a cickóit, hanem szőrös kis kedvencét mutatta meg a rajongóknak. TrendOrigoÍgy néz ki Palvin Barbi a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20160226-palvin-barbara-megmutatta-magat-a-szinfalak-mogott.htmlPalvin Barbi Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amelyen egy teljesen új arcát mutatta meg követőinek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.