Néhány celeb már évtizedek óta jelen van a köztudatban, így velünk ellentétben nekik nincs meg a lehetőségük, hogy letagadják azokat a korszakaikat, amelyekre visszanézve leginkább csak nevetni lehet. A 90-es évek mára túlzónak érzett és cikivé vált öltözködési stílusa mindenkinek megpecsételte a múltját. 

Victoria Beckham 

Az egykori Posh Spice élete 1996-tól a nagyközönség előtt zajlik. Húszéves pályafutása alatt egy túlzó gesztusokkal és elképesztően agyoncicomázott fellépőruhákkal operáló lánybanda tagjából lett az egyik legstílusosabb családanya, aki ráadásul már diktálja is a divatot. David Beckham felesége 2008-ban alapította meg saját brandjét, ami 2011-ben a British Fashion Awardson a legjobb divattervező díját nyerte. Az elegáns és letisztult darabokat felvonultató kollekciók még Anna Wintour barátságát is meghozták. 

Victoria BeckhamForrás: AFP

Kate Winslet 

1994-ben, vagyis 17 évesen fedezte fel az akkor már színházban játszó színésznőt Peter Jackson, aki a Mennyei teremtmények főszerepét osztotta rá. 18 évesen az Értelem és érzelemben játszott, majd 1996-ban megkapta a Titanic női főszerepét, és vele a világhírnevet is. Kate Winsletnek nemcsak a stílusa, az alakja is átformálódott. Az egészségtől kicsattanó kerek arc a fiatal színésznőnek édes bájt kölcsönzött. Ez korral persze fokozatosan átalakult, egyre érettebb, nőiesebb nő lett belőle. Ezzel a stílusa is egyszerűsödött, letisztultabbá vált. Kate Winslet az a színésznő, akin a jól szabott fekete ruhák sem válnak unalmassá. 

Kate WinsletForrás: AFP, Northfoto

Angelina Jolie 

A színészi pályája 1993-ban kezdődött. Első főszerepét 1995-ben kapta, az Adatrablók című alkotásban, 1999-ben, vagyis 23 évesen pedig már Oscar-díjat kapott az Észvesztő című filmben nyújtott alakításáért. Még ekkori is a lázadó, bőrnadrágos, kábítószerügyeiről és szexuális nyitottságáról is ismert fiatal lány volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy nagycsaládos anyuka lesz, ráadásul harmonikus házasságban élő nő. 

Angelina JolieForrás: AFP