Álommeló: Külön csillogásfelelőse van Zac Efron izmos felsőtestének

Zac Efron izmos test felelős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes kockákat a most készülő Baywatch-filmben csodálhatjuk majd meg. Az izmos test biztosan nem fog csalódást okozni, hiszen Zac kapott maga mellé egy hölgyet, aki csak a felsőtestére ügyel.

Sokat változott Zac Efron az első igazán nagy filmszerepe a High School Musical óta. Igazi férfi lett a daloló fiúcskából, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Baywatch-film forgatásáról kiszivárgott képek.

Forrás: NORTHFOTO

A jelmezekre biztosan nem kellett sokat költeniük, hiszen csaknem minden esetben kizárólag félmeztelenül látható a színész. Izmos hasának megfelelő csillogásáért pedig egy külön felelőst is kapott Zac. Ennek a hölgynek az a munkája, hogy megfelelő időközönként lespriccelje, vagy bekenegesse a színész felsőtestét.

Forrás: NORTHFOTO
Erről a négy plus size nőről beszélt most az egész világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-negy-plus-size-hiresseg-a-pozitiv-testkepet-erositi-az-ebony-magazin-marciusi-kiadasaban.htmlVan mit eltanulni az Ebony magazin címlapján pózoló a blogger-dizájner GabiFreshtől, az énekesnő Jazmine Sullivantől és Chrisette Michele-től, illetve a színésznő Danielle Brookstól. Ez Zsír!OrigoAz 5 legjobb zsírégető zöldséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-zsiregeto-zoldsegek.htmlA bőséges zöldségfogyasztás az egészséges étkezés és a diéta szerves része. Néhánnyal ráadásul különösen jól jársz, hiszen nemcsak, hogy tele vannak vitaminnal, de egyáltalán nem hizlalnak, sőt, az anyagcserét is gyorsítják. Ez Zsír!ThinkstockMicsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--Magyar szépség diadalmaskodott Schwarzenegger versenyén http://www.life.hu/ez-zsir/20160306-kocsis-alexandra-elso-helyen-vegzett-az-amerikai-arnold-classic-megmerettetesen-foto.htmlKocsis Alexandra a bikini kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára. A lánynak ez volt az első amerikai Arnold Classic megmérettetése. Ez Zsír!Origo7 konyhai gép, ami segít, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-7-konyhai-gep-ami-segit-hogy-egeszsegesen-etkezz.htmlAz egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze az egészséges táplálkozás, ami a közösségi oldalakra posztolt kívánatos gyümölcstálak korában egyre nagyobb divattá is válik. Ma már szerencsére nem néznek furán arra, aki magokat és zöldségeket ropogtat chips helyett, de a boltokban és az éttermekben mégsem mindig egyszerű egészségeset választani. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi 5 kilóval könnyebb: Micsoda test!http://www.life.hu/ez-zsir/20160305-toth-gabi-sikeres-fogyokura-ot-kiloval-lett-konnyebb-a-nepszeru-enekesno-foto.htmlAz énekesnőre a Sztárban sztár forgatásai alatt felszaladt egy kis felesleg, ezért az utóbbi hetekben kemény edzésbe kezdett. Az eredmény már most szemmel látható. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.