Speciális robotkarral emelgeti a nehéz súlyokat a félkarú testépítő

robotkar protézis testépítő félkarú Arizona súlyemelés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mak Okun egy 24 éves testépítő az egyesült államokbeli Arizonából, aki egy veleszületett rendellenesség miatt fél karral éli az életét, és végzi ugyanazokat a gyakorlatokat, mint egészséges társai.

Bár fél karral született, Mak Okunt ez sem tartja vissza abban, hogy megvalósítsa önmagát, és profi testépítővé váljon. A 24 éves férfi egy olyan speciális, szénszálakból készült karprotézissel végzi a gyakorlatokat, amellyel a legnehezebb súlyokat is simán fel tudja emelni, így például a fekvenyomás sem jelent gondot neki. Nézd meg az alábbi videóban, hogyan edz a robotkarral Mak:

Szöllősi Györgyi: "20 kiló felesleg volt rajtam"http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-szollosi-gyorgyi-musorvezeton-szules-utan-20-kilo-felesleg-volt.htmlA Hír TV műsorvezetője szerencsés alkatnak vallja magát: különösebb erőfeszítés nélkül sikerült visszanyernie szülés előtti alakját.Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--Eláll a szavunk a 49 éves Vincent Casseltől: így fest félmeztelenül a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-vincent-cassel-49-eves-szinesz-felmeztelenul-elkepeszto-jol-fest.htmlA jelenleg egyedülálló francia színészt Rio de Janeiro napfényes partjainál kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Photoshop-csalással vádolják a férfit, aki másfél év alatt 133 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-zach-moore-masfel-ev-alatt-133-kilot-fogyott-photoshop-csalassal-vadoljak-a-kepei-miatt.htmlZach Moore 208 kilóról 75 kilóra fogyott mindössze 18 hónap leforgása alatt. A 35 éves édesapát többen azzal vádolják, hogy valójában csak a képmanipuláló programnak köszönheti vékonyabb testvonalait. Ez Zsír!ThinkstockNapi két óra, és olyan feneked lesz, mint Gwyneth Paltrow-nakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160224-gwyneth-paltrow-szineszno-edzesterve.html43 éves, az Oscar-díjas színésznő alakját bármelyik huszonéves megirigyelné. A kétgyerekes világsztár nemrég elárulta, hogyan őrzi meg vonalait. Ez Zsír!AFPEgy szál bugyiban fotózták Gwyneth Paltrow-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-gwyneth-paltrow-szinesznot-bugyiban-es-trikoban-fenykepeztek-egy-fotosorozathoz.htmlElképesztően jó formában van a 43 éves színésznő, akit Malibuban fotóztak. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.