BikiniBody Katus Attilával – Jelentkezz, és hozd magad bomba formába!

Forrás: Thinkstock -
fénykép bikini fogyókúra Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. Egy szerencsés kiválasztottnak Katus Attila személyesen is segít. Jelentkezz te is!

Küldj az info@life.hu e-mail címre pár mondatos motivációs levelet arról, hogy miért szeretnél lefogyni, vagy éppen izmosodni, és csatolj mellé egy teljes alakos bikinis képet az EzZsír! jel mutatásával.

Forrás: Thinkstock

Mindenki, aki ilyen formában beküldi hozzánk a jelentkezését, 15 százalék kedvezményt kap Katus Attila csoportos óráira, és ugyanennyi kedvezményben részesül a webáruházban kapható további termékekből.

Egy általunk kiválasztott jelentkezőnek pedig végigkövetjük a végső átalakulását.

Ő a program végéig ingyen vehet részt Katus Attila minden óráján, és a napi étkezését a KatusFoodon keresztül a Vitálkonyha biztosítja. Ráadásul nemcsak készételeket kap ingyen, de az otthoni főzéshez szükséges egészséges alapanyagokat is házhoz szállítják neki.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu szerkesztősége minden egyéb segítséget megad a fogyókúrához és a tökéletes bikinitest eléréséhez. Minden elméleti és gyakorlati háttértudást biztosítunk, legyen szó a méregtelenítésről, az anyagcseréről, a különböző diétákról, és a legjobb gyakorlatokról, amelyekkel lapos hasat, feszes popsit és tónusos izmokat szerezhetsz.

Jelentkezésedet április 8-áig várjuk az info@life.hu e-mail címen, a tárgyba ezt írd: BikiniBody Katus Attilával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.