Az RTL Klub műsorvezetője modellnek állt, és saját ruhamárkájának csodás darabjait öltötte magára.

Szabó Zsófi közös vállalkozásba kezdett vőlegényével, Zsolttal, és egy exkluzív videóban mutatta meg a Life.hu-nak, milyen, amikor a színésznőből modell lesz.

Élvezted a fotózást? Láthatóan nagyon profi stábbal dolgoztál együtt.

A csapat, aki mellettem áll, hihetetlenül profi, és a közös munka egyben szórakozás is volt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezeken a fotózásokon valamit együtt hozunk létre, és a Carnute most az életem legújabb állomása. Zsoltival, a vőlegényemmel ez az első nagy közös projektünk.  Remek érzés volt, hogy a stábnak és a páromnak köszönhetően, biztonságban tudhattam magam a munkafolyamat során.

A ruhákat teljes mértékben te tervezted, vagy volt segítséged?
Nap mint nap fotózásokon, forgatásokon folyamatosan stylistok segítenek abban, hogy mi áll jól, miben érezzem a legjobban magam. Zsoltival sokat beszélgettünk már korábban is arról, hogy szeretnénk egy közös vállalkozást, és úgy érzem, hogy ebben megtaláltam magamat és kettőnket is. A csapat, amely mindenben segít, iszonyatosan profi. Büszke vagyok arra, hogy a munkafolyamat minden fázisában részt veszek.  Az anyagok kiválasztásától a tervek véglegesítéséig és az első ruhadarab megpillantásán át a viseléséig.

Hogyan jellemeznéd a márkát pár mondattal? Mi a fő irányvonal?
Ha többet is mondhatok, akkor: hordhatóság, nőiesség, magabiztosság, trendi elegancia. Mindenképpen olyan darabokat tervezünk, amiket én is szívesen választanék a mindennapokban, a munkában, és aztán esetleg még egy eseményre is viselhetőek legyenek.

Forrás: carnute

Párod, Zsolt is ott volt a fotózáson. Neki hogyan tetszenek a ruhák, teszteled rajta, amikor egyet-egyet felveszel?

Maximálisan részt vesz mindenben! Az ő véleménye nekem az első. Szeretem, hogy szeret öltözködni, és öltöztetni is engem.  Remek az ízlése, és mindig megmondja, ha valami nem úgy áll, ahogy kellene. Fontos, hogy ebben is összhangban legyünk.

A sok-sok ruhamárka között, mi gondolsz, mivel tűnik ki a te márkád a többi közül?
Rengeteget rágódtunk, hogy mi legyen a név. És végül azért döntöttünk a Carnute mellett, mert egy híres versenyló neve, és nem mellesleg az egyik leszármazottja a mi lovunk. Nagyon régóta a lovaglás szerelmese vagyok, így a név számomra a kitartást, a szépséget jelenti, és a ruhamárkámmal is ezt szeretném sugallni.