Grandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell!

Giorgio Armani A tökéletes, láthatatlan és finom alapozás, valamint a szemfestés lágy hangsúlya a szemhéjkrémmel, élénkítve egy kis feketével a szem külső sarkában, nagyon érzéki hatás kelt. De ami meglepő ennél a sminknél, hogy a szemöldök le lett tompítva, így még hangsúlyosabb a szem játéka.

Forrás: AFP

Prada A no makeup technika, matt ajakhangsúllyal ebben a szezonban is kelendő lesz. Próbáld ki te is a legszebb árnyalatokat: az erdei gyümölcsös tónust, az izgalmas céklát, a mély borvöröst és a lilásbordót.

Forrás: AFP

Marni Lilásbordó, matt, érzéki rúzsa természetes hatású alapozással, finoman festett szempillákkal elegáns viselet.

Forrás: AFP

Antonio MarrasGótikus kollekciója az arányok tökéletes szimfóniája. Sminkje kifinomult, balanszát a szemöldök-hangsúlyozás és a mélybordó ajakrúzs egészítette ki egy kis csavarral. A drámai megjelenését fokozta, hogy az ajak közepébe egy kis fekete rúzst csempészett.

 

Dsquared2 Természetesen Milánóban is felbukkant a titokzatos füstös hatású szemfestés. A legizgalmasabb verziója, ami követi a szemformát, és a szemzugnál belekerül egy kis fényes, fémes részlet, amitől újszerűvé válik a hagyományos matt porral készült klasszikussal szemben.

Forrás: AFP

Versace Sminkje az időtlen tusvonal és a kifürkészhetetlen smoky eyes keveréke, ami egy új csodafegyvert hozott létre a végzetes macskaszem képében. Ez az egyik nagy kedvencem.

Forrás: AFP
Így készítsd el
A bőrtökéletesítés és szemöldökélénkítés után kontúrozd alul-felül finoman a szemed egy tartós, fekete szemceruzával vagy krémtussal. Emeld ki a vízvonaladat. Alul az alsó pillasort követve a szem külső sarkánál, mint a tusvonalnál, húzd túl egy picit, és kösd össze a felső szemhéjjal. A titokzatosságát fokozza ennek a szemfestésnek, ha picit elsatírozod a kontúrszéleket. Szempilláidat éjfekete szempillaspirállal koronázd meg, ajkaidat nude árnyalatú ajakrúzzsal élénkítsd.

Dolce & Gabbana Hagyományőrző gazdag eleganciája, káprázatos kiegészítői az ultranőiesség netovábbja. Végletekig kifinomult minden egyes darabja a kollekciónak, a sminkről már nem is beszélve. A tökéletes alapozás, arckontúrozás és szemöldökélénkítés mellett nagyon izgalmas a kifelé vastagodó tusvonal, amit feltüzel a fiestapiros ajakrúzs kifinomult árnyalata.

Forrás: AFP