Mariah Carey nem hajlandó segíteni haldokló testvérének?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
halál testvér Mariah Carey önző család haldoklás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Önző boszorkány, aki csak magával van elfoglalva" - így jellemezte az énekesnőt fivére, Morgan Carey, amiért Mariah nem hajlandó segíteni haldokló, HIV-pozitív nővérüknek. 

Szívtelennek és önző boszorkánynak nevezte fivére Mariah Carey-t, amiért az énekesnő megtagadta a pénzügyi segítséget haldokló, HIV-pozitív nővérüktől. Az 54 éves Alison állapota egyre csak romlik, agy- és gerincműtétre lenne szüksége, de már nem tudja fedezni a kórházi számláit. Fivérük, Morgan emiatt kérte híres testvérük segítségét, aki a jelek szerint nem semmit sem tett az ügy érdekében.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Mariah egy szívtelen, önző boszorkány, aki csak magával foglalkozik. Még a kutyáira is többet költ, mint amennyibe testvére jóléte kerülne" - nyilatkozta Morgan. Mariah egyébként nemsokára oltár elé áll majd milliárdos vőlegényével, James Packerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.