Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Booty Barre kerül terítékre. 

Az átmozgatás után későbbi kebelbarátunkhoz, a terem szélén található rúdhoz lépünk, ahol hosszú-hosszú perceken át az alábbi feladatokat csináljuk: 

Booty BarreForrás: Lindmayer Zsolt, bootybarre.com

Bizony, lábujjhegyen guggolás különböző formában és módon, mindkét oldalunkra. Apropó itt kimondottan tetszik, hogy miközben folyik rólam a víz, még olyan testtájakra (mint például a csípőre, valamint a comb oldalsó részére) is edzünk, amikre más edzéseken ennyire specifikusan nem szoktunk. 

Úgy gondoltam, hogy az eddig lenyomott közel tízezer felülés, amit anno Rubint Réka diktált nekem a laptop monitorján keresztül, igencsak megedzett, de hát tévedtem… nagyon kemény hasizomgyakorlatokkal koronázzuk meg a végéhez érő órát. 

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints ide, a Move it, Blondie! blogra!

Booty Barre az Ez Zsír! magazinban