Az idei év legédesebb húsvéti dekorációi - Inspirálódj kedvedre!

Forrás: Pressloft -
trendi húsvét 2016 tavasz tojás inspiráció otthon ünnep húsvét dekoráció lakberendezés Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a cuki nyuszik, a hímes tojások, a friss virágok és a vidám tavaszi árnyalatok időszaka - öltöztesd hát otthonodat te is húsvéti ünnepi köntösbe.

A karácsony mellett a húsvéti időszak is megannyi dekorációs lehetőséget rejt magában. Ilyenkor azonban nem a meghitt, melegséget sugárzó mécseseké és a pihe-puha textíliáké a főszerep, sokkal inkább a vidámságé, a megújulásé és a friss tavaszi levegőé. Ennek jegyében érdemes az idei húsvéti dekorációt is végiggondolnod.

Forrás: Pressloft

Ha húsvét, akkor jöjjenek a cuki nyuszik, csibék, bárányok, na meg persze a hímes tojások. A dekorációt persze mindenkinek érdemes a saját vérmérsékletéhez alakítania: akár egy-egy jellegzetes dísz, kiegészítő is elegendő lehet a tavaszi hangulat becsalogatásához.

Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgodat, az alábbiakban olyan húsvéti dekorációs ötleteket válogattunk össze, amelyekből bátran inspirálódhatsz!

/1603/Az_id2016320113746
Álomotthonok - Egy valódi gyöngyszem a Balaton partjánhttp://www.life.hu/otthon/20160302-alomotthonok-balaton-parti-csaladi-haz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlNyitottság és intimitás – Szén Molnár Tamás belsőépítész ezekkel a szavakkal jellemezte azt az újonnan épülő luxusotthont, amelynek munkálatai jelenleg is folynak, és amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. Álomotthonok sorozatunk következő részében a Balaton északi partja felé vesszük az irányt. OtthonOrigoHírességek, akik beszálltak a szállodabizniszbehttp://www.life.hu/otthon/20160311-hiressegek-akiknek-sajat-szallodajuk-van.htmlAz idegenforgalom mint bevételi forrás számos hírességet megihletett már, pedig sokukról az emberek többsége nem is sejti, hogy hobbi gyanánt luxusszállodákat is üzemeltetnek. De nem is szükséges a földi halandók orrára kötni, hiszen célközönségük, a felső tízezer pontosan tudja, melyik hotelnek ki a birtokosa. OtthonAFPStílusok találkozása a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20160307-stilusok-talalkozasa-otvozese-a-lakberendezesben.htmlValami régi, valami új, valami rikító, valami letisztult – légy bátor, engedd, hogy különböző stílusok találkozzanak otthonod falai között. OtthonOrigoKórház az enyészet szélén - Horrorfilmbe illő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20160307-elhagyott-hatborzongato-korhaz-japanban-a-tochigi-prefekturaban.htmlShane Thoms fotósorozata láttán a hideg futkos az ember hátán. A tokiói fotós egy elhagyott japán orvosi rendelőt derített fel fényképezőgépe segítségével. Az eredmény egyszerre lett hátborzongató és bámulatos.Otthon--Négy mesebeli otthon, ahova akár te is beköltözhetsz!http://www.life.hu/otthon/20160226-mesebeli-kastelyok-amiket-meg-lehet-vasarolni.htmlAz alábbi otthonok tökéletes illusztrációi lehetnének egy tündérekről és királylányokról szóló mesekönyvnek. Ha te is szívesen beköltöznél egy mesebeli kastélyba, ne habozz, csapj le az egyik szépségre még ma! Otthon--Öt rendkívüli épület, amelyek ma már valószínűleg nem épülhetnének meghttp://www.life.hu/otthon/20160301--ot-rendkivuli-kinai-epulet-amely-ma-mar-valoszinuleg-nem-epulhetne-meg.htmlKína gigantikus metropoliszaiban nincs hiány furcsábbnál furcsább épületekből. Pontosabban fogalmazva, eddig nem volt hiány. Mostantól azonban minden megváltozik. A kínai kormány múlt heti döntésével betiltotta a túlméretezett, bizarr formájú és idegen kulturális hatást keltő épületek építését. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.