A gyönyörű modell tényleg nem árul zsákbamacskát, egy kis túlzással többször láthattuk már meztelenül, mint ruhában. Legutóbbi képe, -hozzá képest, -  azonban elég visszafogottra sikerült: egy fürdőruhában pózolt.

A modell nagyon szereti mutogatni magát, ami nem is csoda, hiszen teljesen tökéletes és formás teste van, amit ismét megosztott Instagram-oldalán a rajongói nagy örömére. 

Forrás: Instagram / Emily Ratajkowski

A mellméreténél csak a modell szája a nagyobb. Amikor Blurred Lines-hoz készült klipben szerepelt,

a videó meztelen verziója pedig sokaknál kicsapta a biztosítékot.

"Érdekes időket élünk" - nyilatkozta akkor Emily Rajkowski. "A nőket arra buzdítják, hogy szedjenek fogamzásgátlót, feküdjenek le, akivel akarnak, hordjanak, amit akarnak. De ha meztelen vagy, az sértőnek vagy szexistának minősül."

Emily RatajkowskiForrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Nem kér bocsánatot

"Nem zavar a meztelenség. Inkább bevállalok egy olyan összetett karaktert, akinek szexjelenete is van a filmben, mint, hogy én legyek a buta lány a szomszédból." - mondta nem sokkal azután, hogy bejelentették, hogy ő játssza majd Ben Affleck szeretőjét David Fincher filmjében, a Holtodiglanban.

"Édesanyám érttette meg velem, hogyan ünnepelhetem a testem anélkül, hogy megaláznám magam, vagy bárkitől is bocsánatot kellene kérném amiatt, ahogy kinézek."