Újra apuka lett A szürke ötven árnyalatának sztárja, Jamie Dornan

kisbaba színész Jamie Dornan édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár felesége, Amelia Warner még múlthéten adott életet a kis csöppségnek. Fotót egyelőre nem láthattunk róla. 

Jamie éppen a kanadai Vancouverben forgatja A sötét ötven árnyalatát, ám március 9. és 14. között eltűnt a forgatásokról. A hírek szerint pont azért, hogy ő is ott tudjon lenni a szülésnél. A párnak már van egy kislánya, a két éves Dulice - írja a Metro.

Jamie Dornan és felesége, valamint kislányuk, Dulice Forrás: Northfoto
"Megváltozott a világ" - Így készül az apaságra Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20160317-istenes-bence-musorvezeto-igy-keszul-az-apasagra.htmlAmióta kiderült, hogy gyereke lesz, a műsorvezető és párja, Csobot Adél élete teljesen átalakult. Család--Így még sosem láthattad Liptai Claudiát: Mókás videó!http://www.life.hu/csalad/20160316-liptai-claudia-videoja-a-kislanyaval-cukin-enekeleget-az-anya-lanya-paros-video.htmlA műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán tett közzé egy pár másodperces mini videót, melyen a lányával, Pankával énekelget. CsaládOrigo57 évesen negyedszer lesz apa Alec Baldwin: Így gömbölyödik a neje pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160315-alec-baldwin-57-evesen-negyedszer-lesz-apa-gy-gombolyodik-hilaria-baldwin-pocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hilaria Baldwin harmadik gyermekével várandós. Ez pedig azt jelenti, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer és rendező negyedszer is apa lesz. Család--Cindy Crawford és lánya úgy néznek ki, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20160315-cindy-crawford-es-lanya-kaia-gerber-vogue-cimlapon-osztoztak-es-olyanok-mint-ket-tojas.htmlAz már biztos, hogy a modell lánya remek géneket örökölt, amit ki is használ. Már 13 évesen is pózolt a Vogue-nak, most pedig anyukájával osztozik a címlapon. Család--Így mókázott Jennifer Garner a lányával együtthttp://www.life.hu/csalad/20160313-igy-mokazott-jennifer-garner-a-lanyaval.htmlJennifer Garner legtöbbször az edzőteremben izzad, ám a finom nyalánkságoknak még ő sem tud ellenállni. Főleg, ha bűntársa is akad, mégpedig a kislánya személyében. Család--Damu Roland elhagyta várandós feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160312-damu-roland-elhagyta-varandos-feleseget-edinat.htmlAhogy már írtunk róla, a színész - a munkáira hivatkozva - gyakran az éjszakát sem töltötte otthon, sőt a házukat is árulták már. Edina akkor még arról beszélt, minden rendben van közte és a színész között, és alig várja, hogy már az új otthonukba vihesse haza gyermeküket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.