A Glamour-gála igazi divatünnep, ahol mindenki a legjobb formájában tündököl. Szerencsére ezúttal is sok sztár választott magyar tervező által megálmodott ruhát és kiegészítőket. Lássuk, kik voltak az este legfényesebb csillagai.

Szekeres NóraAz este háziasszonya Use ruhában tündökölt, amihez egy Kármán Orsi által tervezett fülbevalót választott. Minket lenyűgözött!

Fotó: Polyak Attila - Origo


Vajna TimiTimi, aki Nagy Nikolettával érkezett, egy Victoria Beckham kreációban irányította magára mindenki figyelmét. A csodás ruhát, aminek a színe szerelem első látásra, Timi ezüst cipővel párosította.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Pátkai RozinaAz év énekesnője kategóriában jelölt Pátkai Rozina egy Sandor Lakatos darabban érkezett a díjátadóra. Az énekesnő lányaival gálázott, akik szintén csodásan festettek. Abodi Dora unikornisos pulóvereit imádjuk!

Fotó: Polyak Attila - Origo


Sarka KataLukéj Gabi tervezte a fehér nadrágot és hozzá a hátul kivágott csipkefelsőt, amihez Kata narancssárga cipőt választott.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Szilágyi Molnár SzilviaCaramel felesége csodálatosan festett a nude alapon pirosan hímzett kreációban. A ruhát természetesen a csodálatos Sármán Nóra tervezte.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Iszak EsztiA műsorvezető, aki az év közösségimédia-sztárja kategória jelöltje volt, nagy feltűnést keltett sokat mutató ruhájával. Iszak Eszti alakján persze tökéletesen mutatott ez a darab is.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Sármán NóraA bájos tervezőt, az esküvői ruhák nagy mesterét az év divattervezője kategóriában jelölték. Sármán Nóra a rá jellemző lágy esésű, könnyű anyagú darabban mulatott.  

Fotó: Polyak Attila - Origo


Dallos BogiAz énekesnőhöz, aki szintén jelöltként érkezett az estre, tökéletesen passzolt a fiatalos és kissé bohókás Tomcsányi Dóra által tervezett ruha.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Nagy Andy

Egyik kedvenc magyar modellünk, az elragadó Nagy Andy Jane Birkin-stílusban gálázott.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Dukai ReginaKeveseknek állna jól egy ilyen oversize nadrág, de Reginán tökéletesen mutatott ezzel az aszimmetrikus felsővel.

Fotó: Polyak Attila - Origo
A divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálán
A Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Nézzük a nyerteseket!