A legjobb divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálán

Fotó: Polyak Attila - Origo -
divattervező social media Glamour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. 

Az év divattervezője: Nubu

A Nubu márkát 2007-ben alapította az akkor már jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező Garam Judit. A márka több tervezőváltáson is átesett, így Garam Judit mellé 2011-ben csatlakozott Kovács Adél, akivel azóta együtt egyengetik a divatmárka útját.

Fotó: Polyak Attila - Origo

A nemzetközi piacon is jelen lévő márka olyan modern és kifinomult városi nők és férfiak számára készíti ruháit, akik kedvelik a letisztult, de mégis különleges szabásvonalakat.

Az év kiegészítőtervezője: Rekavago

Magyarország legismertebb és legsikeresebb cipőtervezője Vágó Réka, aki már több mint tíz éve, 2005 óta futtatja saját márkáját, a Rekavagót.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Az év social media sztárja: Dukai Regina

Dukai Regina modellként és énekesnőként is sikeres lett. 2003-ban megjelent első nagylemezével (Csak szeress...) lett igazán ismert. Később a Tibor vagyok, de hódítani akarok című film főcímdalát is ő énekelte. Instagram-oldalát nem véletlenül követik 176 ezren, hiszen rengeteg öltözködési, smink-, sportolási tippet lehet tőle ellesni. Oldala inspiráló és motiváló.

Fotó: Polyak Attila - Origo

További nyertesek

Az év énekesnője Csobot Adél lett, aki a színpadon azt kívánta: 50 év múlva is tudják, ki ő. Az év színésznője-díjat Ónodi Eszter nyerte, aki könnyek között ajánlotta pár napja elhunyt mentorának, Kamondi Zoltánnak az elismerést. Az év lakberendezője Dékány Annamária lett. Idén először az év hőse dijat is kiosztották, ezt Kaufer Virág Greenpeace-aktivista kapta, aki szerint a női szívre és a női megérzésekre mindennél nagyobb szükség van a mai világban, ezért különösen fontos, hogy minél több nő kerüljön vezető szerepbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.