Magasnak lenni jó is és nem is. Jó, hogy eléred a felső polcot, viszont ha nem találsz magadnak megfelelő ruhát, iszonyú kellemetlen tud lenni. Íme, 7 helyzet, amikor könnyebb dolgod lenne, ha alacsonyabb lennél. 

1. Olykor lehetetlen találni egy olyan nadrágot, ami teljesen eltakarja egy magas lány bokáját, ugyanez a helyzet a hosszú ingekkel is és a kilógó csuklóval.

2. A maxi ruha jó esetben betölti a funkcióját, miszerint melltől lefelé teljesen eltakarja a testet. Egy bizonyos magasság fölött azonban muszáj ápolni a lábkörmeinket, mivel biztosan ki fognak látszódni a ruha alól.

3. Ne feledkezzünk meg a pólókról sem. Habár mostanság nagy divatosnak számítanak a mellet éppen eltakaró fazonok és az sem árt, ha a viselőjük szép lapos hassal is rendelkezik.

Forrás: Thinkstock

4. Amikor magassarkú cipőt viselsz, szó szerint mindenkinél magasabb vagy – feltéve, ha találsz a lábméretedhez illő igényes topánt.

5. A térdig érő zokni nálad inkább egy kevésbé kívánatos combfix szerepét tölti be.

6. Ha online vásárolsz magadnak ruhát, 70 százalék eséllyel nem lesz rád jó!

7. Amikor egybe részes ruhát vásárolsz – de nincs kedved az üzletben felpróbálni – otthon meglepetésben lesz részed: lesz egy új inged.

Öt divatbaki a 90-es évekből
Emlékszel még a kreppelt hajra, a trapéznacikra, a holdjáró cipőkre, meg a nyakra cuppanó nyakláncra? Nos, pattanjunk fel a nosztalgiabuszra, és irány a '90-es évek! Olvasd el cikkünket!