Íme a kép, amin David Beckham ruhát varr a kislányának, Harpernek

Forrás: Instagram/Victoria Beckham -
David Beckham húsvét Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David és Victoria Beckham, akiknek legutóbb kitálalt az egyik korábbi alkalmazottjuk, most újabb cuki pillanatba vezették be instagramos követőiket.

Victoria Beckham nyilvános közösségi oldalára tett fel egy olyan fotót, amin jóképű férje épp aprócska ruhát varr. Méghozzá a kislányának, Harpernek, akit amúgy is a tenyerén hordoz:

Forrás: Instagram/Victoria Beckham

Hát, nem cuki? Nekünk azonnal beindult a hormontermelésünk.

David Beckham a tenyerén hordozza lányát http://www.life.hu/csalad/20160325-david-beckham-es-lanya-fotojatol-te-is-elolvadsz.htmlDavid Beckham gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. CsaládAFPÉdesanyja nyomdokaiba lép Victoria Beckham kislánya?http://www.life.hu/csalad/20160324-victoria-beckham-kislanya-harper-seven-beckham-edesanyja-nyomdokaiba-lephet.htmlVictoria és David Beckham egyetlen szem lánya állítólag édesanyja egykori együttese, a Spice Girls minden táncmozdulatát ismeri, híres anyukája pedig nagyon büszke minderre. Család--David Beckham mentette meg felesége, Victoria divatbirodalmáthttp://www.life.hu/csalad/20160314-david-beckham-segitette-ki-penzzel-felesege-victoria-beckham-divatbirodalmat.htmlIlyen egy igazi mintaférj: David Beckham mindenben támogatja szeretett feleségét, Victoriát. Még a pénzt sem sajnálja, ha felesége üzletéről van szó. Család--David Beckham meglepő ajándéka: Ezt adta a fiának születésnapjára!http://www.life.hu/csalad/20160306-brooklyn-beckham-ezt-kapta-a-szuletesnapjara-szulei-kemeny-munkara-nevelik-a-fiukat.htmlBrooklyn Beckham a héten töltötte be a 17. életévét. Szülei egy különleges meglepetéssel készültek számára, bár nem kell több millió dolláros dologra gondolunk. Család--Victoria Beckham is csak egy átlagos anya: Itt a bizonyíték!http://www.life.hu/csalad/20160305-victoria-beckham-es-brooklyn-beckham-kozos-szuletesnapi-csaladi-foto-hetkoznapi-edesanya.htmlAz énekesnőből lett üzletasszony egy közös fotóval köszöntötte fel legidősebb fiát a születésnapja alkalmából. A bejegyzésen jól látható, hogy Victoria teljesen hétköznapian állt a kamera elé. Család--Apuci kicsi lánya: cuki fotót osztott meg szeme fényéről David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160303-david-beckham-exfutballsztar-es-ferfimodell-cuki-fotot-osztott-meg-lanyarol-harper-sevenrol.htmlNem csak maga az apuka olvadozott Harper Seventől, hanem az exfutballsztár Instagram oldalának követői is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.