Adele kiakadt Jamie Oliver beszólásán - Így vágott vissza a sztárséfnek

Forrás: ITV -
séf szoptatás kisbaba szakács etetés megjegyzés énekesnő Jamie Oliver Adele sztárszakács
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekesnő a szakács szoptatásról alkotott véleményét sérelmezte minden anyuka nevében egy nemrég adott koncertjén.

Nehéz a szoptatás. Néhányunknak nem megy.

Forrás: ITV

Az egygyerekes énekesnő koncert közben tett megjegyzése nem sokkal azután hangzott el, hogy kiderült: a brit sztárséf, Jamie Oliver szoptatásra buzdító kampányt készül elindítani az Egyesült Királyságban.

A britek kedvenc szakácsa és felesége már az ötödik gyereküket várják Forrás: Facebook/Jamie Oliver

A szakács szerint ugyanis azok az anyukák, akik idő előtt áttérnek a tápszeres etetésre, egészségügyi problémákat okozhatnak kisbabájuknál.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1511/Suzie2015111713308

De édes! Így szólítja Erzsébet királynőt a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20160323-gyorgy-herceg-igy-becezi-dednagymamajat-erzsebet-kiralynot.htmlKatalin hercegné elárulta, hogyan becézi dédijét 2 éves fia, György herceg. Család--Újabb titkokat árult el brit királyi családról Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160324-katalin-hercegne-szerint-erzsebet-kiralyno-alig-varta-charlotte-hercegno-szuleteset.htmlA hercegné szerint Erzsébet királynő örült talán a legjobban annak, hogy a sok fiú után végre egy kislány is érkezik a családba. CsaládOrigoDobrády Ákos: "Ha megszületik a közös gyerekünk, az lesz a legnagyobb boldogság"http://www.life.hu/csalad/20160324-dobrady-akos-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto-gyereket-tervez.htmlTúl a negyvenen már a magyar énekes is egyre jobban foglalkoztatja az apaság gondolata. CsaládOrigoUdvaros Dorottya: "Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok"http://www.life.hu/csalad/20160318-udvaros-dorottya-szineszno-az-anyasagrol-es-a-csaladrol-beszelt.htmlUdvaros Dorottya művészgyerekként és művészszülőként pontosan átérzi saját problémáját: milyen az, amikor egy anya egyben színésznő is, aki a színpadon is teljesíteni akar, miközben otthon az anyaszerepnek is meg kell felelnie. CsaládOrigoBen Affleck nem engedi meg fiának, hogy megnézze legújabb filmjéthttp://www.life.hu/csalad/20160321-ben-affleck-szinesz-nem-engedi-meg-4-eves-fianak-hogy-megnezze-legujabb-filmjet-a-supermant.htmlBár a színész korábbi interjúiban elmondta, hogy nagy részben gyermekei miatt vállalta el Batman szerepét a hamarosan megjelenő Batman Superman ellen című filmben, ennek ellenére mégsem szeretné, ha 4 éves fia látná a mozit. Család--Szeptembertől megszűnhet a házi feladat http://www.life.hu/csalad/20160323-retvari-bence-parlamenti-allamtitkar-szerint-megszunhet-a-hazi-feladat-szeptembertol.htmlRétvári Bence szerint azok a diákok, akik egész napos oktatásban részesülnek, mentesülhetnek az otthoni leckeírás alól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.