A brit énekesnő a szakács szoptatásról alkotott véleményét sérelmezte minden anyuka nevében egy nemrég adott koncertjén.

"Kib***ottul nevetséges az a nyomás, ami rajtunk van, mindenki, aki nyomást gyakorol ránk, elmehet a pi***ba, ugye?Nehéz a szoptatás. Néhányunknak nem megy.Az én melleim nagyjából kilenc hétig bírták. Nagyon szerettem volna szoptatni, de nem tudtam, és úgy éreztem, hogy ha most a dzsungel közepén lennék a civilizáció kezdetén, akkor a gyerekem meghalna, csak azért, mert nekem nincs tejem” - fogalmazott Adele a londoni O2 Arénában adott koncertje közben.

Forrás: ITV

Az egygyerekes énekesnő koncert közben tett megjegyzése nem sokkal azután hangzott el, hogy kiderült: a brit sztárséf, Jamie Oliver szoptatásra buzdító kampányt készül elindítani az Egyesült Királyságban.

A britek kedvenc szakácsa és felesége már az ötödik gyereküket várjákForrás: Facebook/Jamie Oliver

A szakács szerint ugyanis azok az anyukák, akik idő előtt áttérnek a tápszeres etetésre, egészségügyi problémákat okozhatnak kisbabájuknál.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk
Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

 

/1511/Suzie2015111713308