Itt van az eddigi legőrültebb, legsötétebb tetoválástrend - Fotók!

Forrás: Instagram / oddtattooer -
fashion week fekete tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tetoválás előtt több szempont szerint mérlegelünk: elsősorban legyen egyedi, ne bánjunk meg később. De azon is sokat rágódunk, hogy mi a legjobb: egy rajz, minta, vagy írás? És mi a helyzet az új őrülettel, a testen virító nagy fekete foltokkal?

A kevesebb néha több - a legújabb tetoválástrendet elnézegetve új értelmet nyer az a mondat, ráadásul mindenki a saját véleményére szabhatja. A blackout tetoválás ugyanis egy nagy-nagy feketeséget jelent az adott testrészen.

Forrás: Instagram / oddtattooer

Forrás: Instagram / oddtattooer

Részünkről azonban felmerül a kérdés, hogy mi lesz, ha a fekete festék az idő múlásával kékre változik? Mint például ebben az esetben is:

Forrás: Instagram

Szereted a tetovált pasikat? Most megnézheted őket meztelenül!

Danny Baldwin egy különleges fotósorozatot készített, melynek főszereplői olyan férfiak, akiknek testét tetoválások díszítik. A fotográfus nem elégedett meg ennyivel, és pucérra vetkőztette a modelleket. A teljes cikket ide kattintva megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.