Durván kiakadtak a rajongók Emma Watson láttán

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Aapimages / Sight -
Twitter színésznő Lancome rajongók Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson legutóbb egy Lancome reklámban tűnt fel, amiben egy idősebbeknek szánt, fehérítő krémet népszerűsített. A rajongók persze kiakadtak, úgy vélik, hogy a fiatal színésznő rossz választás volt, valamint ezzel együtt rejtett rasszista célzásokat is felfedeztek a kampányban.

A Harry Potterből is ismert Emma Watson rajongói enyhén szólva meglepődtek, amikor meglátták a színésznőt egy Lancome termék reklámjában. Ez még nem nagy durranás,

ám a reklámban a 25 éves Emma egy idősebbeknek szánt krém arcaként tűnt fel.

Forrás: Lancome

A Lancome tulajdonosa, a L'Oreal saját honlapján is úgy nyilatkozott a termékről, hogy "kifehéríti a bőrön a foltosodást, amit az öregedés és a napozás okoz."

A fanok ezután akadtak ki a Twitteren, ráadásul a gyönyörű színésznőre rá sem lehet ismerni, olyan sok utómunkát végeztek a pofiján.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Aapimages / Sight

A Twitter-felhasználók emellett azzal is vádolták a színésznőt, hogy kiállt a bőr fehérítése mellett, és mindezzel csak erősíti a rasszista sztereotípiákat, ráadásul ez az a termék, amire a falfehér színésznőnek egyáltalán nincs szüksége.

"Emma Watson a Lancome fehérítő termékének arca? Milyen fehér akar lenni?"

Emma és a cég sem kívánt érdemben nyilatkozni az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.