A brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni.

Kissé túltolták a Photoshopot Megan McKenna legújabb fotósorozatában. A 23 éves celeblány, aki azóta áhítja a hírnevet, hogy tavaly szerepelt a The Only Way Is Essex című valóságshowban, egy fürdőruhamárka kedvéért vállalta be a vetkőzést és a kissé túlzásba vitt retusálást. Sajnos az eredmény inkább nevetséges, mint szexi lett.

Forrás: Jeany Savage

Megan McKenna tavaly januárban feltűnt a Celebrity Big Brother című valóságshow-ban, ám a reality helyett valami egészen másra vágyik: popsztár szeretne lenni, ezért egy ideje rendszeresen jár különféle tehetségkutató műsorok meghallgatásaira. 

Csak semmi Photoshop! Szupersztárok retus nélkül, bikiniben
A megbízható Photoshop vagy az okosan beállított szelfi bizony csodákra képes. Ám a sztárok sem tudják mindig megakadályozni, hogy lesifotók készüljenek róluk, amiket aztán nemigen manipulálnak a képkészítők. Nemrég mutattunk néhány iszonyú dögös modellmamit bikiniben, most jöhetnek a hús-vér színésznők, énekesnők a strandon - kattints ide a technikai trükkök nélküli képekért!