Csak semmi Photoshop! Szupersztárok retus nélkül, bikiniben

Selena Gomez Kate Hudson bikini tengerpart nyaralás fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megbízható Photoshop vagy az okosan beállított szelfi bizony csodákra képes. Ám a sztárok sem tudják mindig megakadályozni, hogy lesifotók készüljenek róluk, amiket aztán nemigen manipulálnak a képkészítők. Nemrég mutattunk néhány iszonyú dögös modellmamit bikiniben, most jöhetnek a hús-vér színésznők, énekesnők a strandon - technikai trükkök nélkül!

Rihanna

Az énekesnőre aztán nem mondhatni, hogy nádszálvékony, ám őt így szeretjük: a hasa lapos, a combjai teljesen átlagosak, a férfiak pedig megőrülnek érte!

Forrás: Northfoto

Selena Gomez

A fiatal világsztár súlya kissé ingadozik mostanában, de panaszkodnia azért nem kell. Formás, nőies, nagyon egyben van.

Forrás: Northfoto

Kate Hudson

Ha eddig azt hitted, hogy Kate teste csak a vörös szőnyegen és a reklámfotókon tökéletes, akkor nagyon tévedtél: a kétgyermekes édesanya pontosan így fest egy hétköznapi strandolás alkalmával is.

Forrás: Northfoto

Tamara Ecclestone

Alig egy éve szült, de Tamarán ennek nyoma sincs: a hasa eszméletlenül lapos, a bőre csodaszép, és majd kicsattan a boldogságtól.

Forrás: Northfoto

Jennifer Nicole Lee

Hollywood egyik legkedveltebb trénere sem az a karcsú modellalkat. Mégis, edzett, izmos, tónusos teste miatt az álomgyár színe-java tőle kér segítséget.

Forrás: Northfoto

Christina Milan

Hány olyan cikket írtunk már, amikor az összeérő combokat okosan megphotoshopolták a képszerkesztők...Pedig jó tudni, nem csak mi küzdünk ezzel a némileg kellemetlen jelenséggel...

Forrás: Northfoto
Rengeteget edzel, de nem mozdul a mérleg nyelve? Ez az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150626-a-mozgastol-lehet-e-fogyni-valojaban-ime-az-uj-kutatas-eredmenyei.htmlIsmered az érzést, amikor egy egész heti kemény edzés után a mérleg mutatója egy millimétert sem billent lefelé, vagy amikor több kilométernyi biciklizés után meg mersz enni egy süteményt, máris felszaladt rád némi felesleg? Sokszor érzed úgy, hogy a testmozgás nem mindig hozza meg a várva várt eredményt, és nem hogy fogysz tőle, de néha egyenesen hízol?Ez Zsír!ThinkstockSzóljon ez a hétvége a levenduláról - több dologra használhatod, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20150618-levendulaszezon-indul-nem-csak-molyirtasra-jo-ezert-erdemes-szedned.htmlA levendulaszedés a nyár egyik legjobb programja. Ha voltál már, akkor egészen biztosan minden évben visszavágysz, ha pedig ez még kimaradt az életedből, most itt az ideje pótolni! És hogy mire jó majd a sok-sok levendula a molyirtáson kívül? Cikkünkből megtudhatod!Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: gymstickhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-kiprobaltuk-gymstick-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a gymstick kerül terítékre.Ez Zsír!--A tökéletes diétát keresed? Válassz munkád és életkorod szerint!http://www.life.hu/ez-zsir/20150615-dieta-es-fogyokura-valassz-eletkorod-es-munkad-szerint.htmlSokszor estél már abba a hibába, hogy olvasol egy könnyűnek ígérkező diétáról, kipróbálod, de egy grammot sem fogysz tőle? Ha életmódváltás helyett a fogyókúrák híve vagy, jó, ha tudod, hogy nem csak az életkorod, de a munkád is számít a diéta kiválasztásában - ebben segítünk most!Ez Zsír!Thinkstock10 ok, amiért sosem unjuk meg a cukkinithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-cukkini-mire-jo-miert-erdemes-fogyasztani.htmlHa meg kéne neveznem egyetlen zöldséget, amiből nyáron bármennyit tudok enni, az a cukkini lenne. A létező összes formában isteni, mert az íze semleges, és úgy ízesítem, ahogy csak akarom. Emellett az alakomat sem kell féltenem tőle, mert egyáltalán nem hizlal – íme 10 ok, amiért még ma rá fogsz szokni a nyár slágerzöldségére!Ez Zsír!ThinkstockTedd rendbe végre a gyomrodat! A fogyás és az emésztésed múlhat rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150609-gyomrunk-karbantartasan-az-egesz-szervezetunk-jolete-mulhat.htmlHa gyakran érzed magad puffadtnak, időnként hasmenéssel küzdesz, egy-egy nagyobb étkezés után pedig gyomorégéstől szenvedsz, akkor itt az ideje cselekedni: számos olyan természetes módszer létezik, amivel rendbe teheted a gyomrod működését!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.