Brutális izmok! 9 éves fitneszbajnok az internet új sztárja

kislány fitnesz súlyzó Milla Bizzotto edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milla Bizzotto eleinte ügyetlen kislány volt, akit kinevettek társai, ám amióta rátalált új hobbijára, mindenki tátott szájjal csodálja őt.

Milla mindössze 24 kiló, mégis heti öt alkalommal jár edzeni édesapjával, aki megszeretette vele fitneszt és a súlyzós edzéseket. A kis sportoló azóta a babák és játékok helyett, amikor nem tanul edzeni jár.

Fotó: Enrique Ricabal

A kislány a legfiatalabb, aki eddig teljesítette a Battlefrog nevű versenyt, amit az amerikai tengerészgyalogosok edzésterve alapján fejlesztettek ki. A 24 órás megmérettetés alatt 58 kilométert kell futni, 8 kilométert úszni és hatszor 25 erőnléti akadályt kell teljesíteni, Milla pedig simán vette ezeket az akadályokat.

Fotó: Enrique Ricabal

Jóga, pilates és balett. Önök melyik mozgásformára esküsznek? Nem tudnak választani? Semmi baj, a Booty Barre ugyanis a három edzést ötvözi. A bár órák azonban nem csak az alakunkat formálják, de a tartásunkat és a légzéstechnikánkat is javítják.
Szép testet szeretnél? Ezt edd edzés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-6-szabaly-arrol-hogyan-etkezz-sportolas-utan.htmlAz egészséges életmód hívei jól tudják, hogy az edzések mellett az sem mindegy, mit eszik az ember. Arra különösen oda kell figyelni, hogy az edzés után mivel pótoljuk az energiát. Íme, hat alapszabály, aminek akkor is hasznát veszed, ha csupán kedvtelésből vágsz bele valamilyen mozgásba. Ez Zsír!--Dúl a szerelem! Még edzeni is együtt jár David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-david-beckham-es-victoria-beckham-egyutt-edzettek-los-angelesben.htmlA sztárpárt Los Angelesben kapták lencsevégre egy menő edzőteremből kifelé jövet. Ez Zsír!BikiniBody Katus Attilával – Jelentkezz, és hozd magad bomba formába!http://www.life.hu/ez-zsir/20160310-felhivas-a-lifehu-es-katus-attila-bikini-body-programjara.htmlHetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. Egy szerencsés kiválasztottnak Katus Attila személyesen is segít. Jelentkezz te is! Ez Zsír!--Nézd meg hogyan változott az ebédünk 100 év alatt - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-igy-valtozott-100-ev-alatt-az-ebedunk.htmlMennyit változott 1915 óta az amerikaiak ízlése az ebédet illetően? Tudtad például, hogy 1915-ben a marhasült volt a legnépszerűbb étel? Vagy mi az a krémes szeletelt marha? Ez Zsír!ThinkstockPapp Melinda fitneszmodell: "Betartom a játékszabályokat, de élhető életet szeretnék"http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-papp-melinda-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlA 22 éves Papp Melinda két versenyszezonon van túl. A sport és az egészséges életmód számára szívügy, de az állat- és környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás is. Melinda betartja a játékszabályokat, amelyeket egy fitneszmodellnek kell, de mindemellett egy élhető életet szeretne megteremteni. Ez Zsír!--A 60 éves nagyinak még mindig dögösebb teste van, mint egy huszonévesnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160326-yazemeenah-rossi-a-hatvaneves-modell-teste-meg-mindig-hibatlan-furdoruhaban-pozol.htmlAmikor valaki szupernagyiként emlegeti saját felmenőjét, nem feltétlenül ilyen kinézetű hölgyről beszél. Yazemeenah Rossi hiába nagymama korú, olyan formás a teste, hogy a mai napig komoly modellfelkéréseket kap. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.