Vannak, akik alig várják, hogy végre nagykorúak legyenek, és kirepüljenek a családi fészekből, és vannak, akik bár meglett, felnőtt emberek, mégsem tudnak elszakadni anyuci szoknyájától. Következzenek azok a hírességek, akik még ma is együtt élnek szüleikkel.

Jennifer Lawrence

Hiába keres több milliót a filmjeivel, a családja, úgy tűnik, mindennél fontosabb számára. Az Oscar-díjas színésznő egy Elle-nek adott interjúban mesélte el, hogy hiába lett sztár, még mindig a szüleivel él. „Eddigi életemben vagy egy kis, patkányok lakta New York-i apartmanban, vagy a Los Angeles-i otthonunkban, vagy a Kentuckyban található, régi házunkban éltem. Nagyon bizarr lenne, ha egyedül laknék egy hatalmas villában.”

Jennifer Lawrence szülei ölelésébenForrás: AFP/Kevork Djansezian

Kim Kardashian

Férj, feleség, gyerekek és a kedves anyós - hiába alapított Kim Kardashian családot, a kedves anyuka, Kris Jenner továbbra is lányával lakik egy fedél alatt. Bár úgy tűnik, nem sokáig. A hatalmas hátsójú híresség nemrég a blogján jelentette be: elege van abból, hogy édesanyjával lakótársak, ezért hamarosan férjével és gyerekeivel új otthon után néznek - a mama nélkül. 

Kris Jenner és Kim KardashianForrás: AFP/Vivien Killilea

Bradley Cooper

A sármos színész egy igazi mama pici fia. Miután Cooper édesapja elhunyt rákban, a színész nem szerette volna, hogy anyjának egyedül kelljen feldolgozni a tragédiát, ezért beköltöztette magához Los Angeles-i otthonába. A mama, Gloria azóta is fiacskájával él, és bár az elején voltak közöttük súrlódások, mára igazán harmonikus anya-fia kapcsolatban élnek együtt. 

Bradley Cooper az édesanyjávalForrás: AFP/Rich Polk

Taylor Lautner

A híres vérfarkas fiú sem hagyta még el a szülői házat, jelenleg is családjával él a kaliforniai Valenciában. Amikor egy interjúban rákérdeztek, hogy miért nem költözött még el a szülői házból, egyszerűen azt válaszolta, hogy szeret ott lakni. Majd hozzátette, hogy hiába a hírnév, nem igazán kedveli a hollywoodi nyüzsgést, szívesebben él a megszokott nyugodt, csendes környezetben. 

Taylor LautnerForrás: AFP/Valerie Macon

Rafael Nadal

Bár a spanyol teniszcsillag szinte állandóan úton van, amikor két meccs között hazatér, akkor bizony a régi családi otthonban piheni ki magát. Nadal jelenleg is együtt él szüleivel és testvérével mallorcai birtokukon. 

Rafael NadalForrás: AFP/Julian Finney