Nádai Anikó: "Voltak mélypontjaim a szülést követően"

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
anyaság szülés utáni depresszió mélypont szülés Nádai Anikó Farm (reality) gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető rajong kisfiaért, a már hét hónapos Patrikért, azt azonban elárulta: voltak mélypontjai a szülést követő első hetekben.  

Nádai Anikó nemrég megrendítő őszinteséggel osztotta meg az anyasággal kapcsolatos dilemmáit közösségi oldalán. Bejegyzéséből kiderült: ő is ugyanolyan problémákkal küzd anyaként, mint bárki más. Most a Story magazinban nyilatkozott arról: voltak mélypontjai a szülést követő első hetekben.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"Nem tagadom, voltak mélypontjaim a szülést követő első hetekben. Anyának lenni tényleg huszonnégy órás szolgálat, még csak nem is álmodozhatok arról, hogy a kisfiam mellől elszökjek fodrászhoz, vagy kozmetikushoz. Néhány hét alatt az is megszokottá vált, hogy otthon olykor még délben is pizsamában vagyok. Magától értetődő, hogy kettőnk közül rendre csak a második hely juthat nekem" - mondta Anikó, aki ezek ellenére csak úgy fürdőzik az anyaszerepben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.