Ezen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében.

Hasvillantók 

Zendaya Coleman a The Confirmation című sorozat premierjén jelent meg ebben a jól kitalált, színes darabban. Sonequa Martin-Green a Fear The Walking Dead második évadjának premierjén egy hasonló topos megoldást választott, viszont ő nadrágos verzióra szavazott. A szín persze itt is telitalálat. 

Zendaya Coleman és Sonequa Martin-GreenForrás: Northfoto, AFP

Chris Hemsworth kétszer 

A napokban több Amerikai nagyvárosban is bemutatták a Hófehér és a vadász második részét. Ennek azért is örültünk, mert így Chrish Hemsworth-t többször is láthattuk ezen a héten a vörös szőnyegen.

Chris HemsworthForrás: AFP

Legjobb street style szettek 

Street style-ban Gigi Hadid szinte utolérhetetlen. Ez a farmerkabát rajta kívül nem sokaknak állna jól, de Gigi bármit vesz fel, az nyerő lesz. A másik kedvencünk a héten a közel 70 éves Susan Sarandon. Van még olyan 69 éves nő, akinek ilyen jól állna a bomber dzseki? A színésznő még a lábmerevítőt is úgy viseli, mintha csak egy elegáns magas sarkú lenne rajta. 

Gigi Hadid, Susan SarandonForrás: Northfoto

Heti kedvencünk 

Az Altamira című új spanyol film premierjén Golshifteh Farahani iráni származású színésznő volt a legfényesebb csillag. Egyszerűen imádjuk ezt a drámai külsőt: a ruha, a frizura és a fülbevaló tökéletesen harmonizálnak egymással, amit a színésznő kisugárzása tesz teljessé.

Golshifteh FarahaniForrás: Northfoto