Susan Sarandon 20 évesnek öltözött, és jól állt neki – Heti stílusmustra

stílusmustra Gigi Hadid Chris Hemsworth Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében.

Hasvillantók

Zendaya Coleman a The Confirmation című sorozat premierjén jelent meg ebben a jól kitalált, színes darabban. Sonequa Martin-Green a Fear The Walking Dead második évadjának premierjén egy hasonló topos megoldást választott, viszont ő nadrágos verzióra szavazott. A szín persze itt is telitalálat.

Zendaya Coleman és Sonequa Martin-Green Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Chris Hemsworth kétszer

A napokban több Amerikai nagyvárosban is bemutatták a Hófehér és a vadász második részét. Ennek azért is örültünk, mert így Chrish Hemsworth-t többször is láthattuk ezen a héten a vörös szőnyegen.

Chris Hemsworth Forrás: AFP

Chris Hemswort melyik ruhában tetszik jobban?

Legjobb street style szettek

Street style-ban Gigi Hadid szinte utolérhetetlen. Ez a farmerkabát rajta kívül nem sokaknak állna jól, de Gigi bármit vesz fel, az nyerő lesz. A másik kedvencünk a héten a közel 70 éves Susan Sarandon. Van még olyan 69 éves nő, akinek ilyen jól állna a bomber dzseki? A színésznő még a lábmerevítőt is úgy viseli, mintha csak egy elegáns magas sarkú lenne rajta.

Gigi Hadid, Susan Sarandon Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Heti kedvencünk

Az Altamira című új spanyol film premierjén Golshifteh Farahani iráni származású színésznő volt a legfényesebb csillag. Egyszerűen imádjuk ezt a drámai külsőt: a ruha, a frizura és a fülbevaló tökéletesen harmonizálnak egymással, amit a színésznő kisugárzása tesz teljessé.

Golshifteh Farahani Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.