Michelle Pfeiffer dögös Sandra Bullock kor Demi Moore test Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor mintha megfeledkezett volna ezekről a hírességekről. Hiába töltötték már be mindannyian az ötvenedik életévüket, testük még mindig irigylésre méltó!

Nem kell takargatniuk magukat ezeknek a celebeknek, hiszen testük még mindig tónusos, alakjukért még mindig sokan sóvárognak. Nézd meg azokat a hollywoodi csillagokat, akik 50 felett is büszkén mutogathatják testüket.

Demi Moore

Nem csoda, hogy évekre rabul ejtette Ashton Kutcher szívét, hiszen az 53 éves színésznő nem ismeri az öregedést.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Sandra Bullock

Nincsenek ráncok, nincsenek gondok! Az 51 éves színésznőn nem látszanak az évek nyomai. Az arca, és a teste is szinte pontosan olyan, mint 10 évvel ezelőtt.

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Michelle Pfeiffer

Az egészséges életmódjának köszönhetően az 57 éves színésznő ma is bátran vonulhat a vörös szőnyegen. Senki nem mondaná meg, hogy már közel van a hatvanhoz!

Forrás: AFP/Pierre Andrieu

Kim Cattrall

Határozott megjelenésével még mindig uralja azt a teret, ahová belép. Alakját bikiniben is bátran mutogathatja, nincs senki, aki nem ámulna el rajta.

Forrás: AFP

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban. Videó lentebb:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.