Scarlett Johansson Halle Berry Hollywood Emma Stone Blake Lively Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk!

Scarlett Johansson

A színésznő a szépségápolás természetes megközelítésének a híve. A napi arcápolási rutinjában például az arctisztító tonizáló helyett egyszerű almaecetet használ. „Különösen akkor, ha problémásabb a bőröd, imádni fogod ezt a minden konyhában megtalálható alapanyagot. Igaz, az illata nem a legkellemesebb, de hacsak nem egy első randira készülsz, bátran használhatod" – mondta a híresség.

Fotó: Smallz & Raskind Portraits for 2015 Film Independent Spirit Awards


Blake Lively

A színésznő a bőrápolás mellett nagy gondot fordít a hajápolásra is. Azt ráadásul még anyukája tanította meg neki, hogyan kell csillogóvá és dússá varázsolni a hajat. „Olívaolajból és tojássárgájából készítek hajpakolást, ami a töredezett hajvégekre is jó, ráadásul élettelibb lesz tőle a hajam” – mesélte a színésznő.

Forrás: Gucci


Halle Berry

A macskanőnek nemcsak az arcán, az egész testén gyönyörű a bőre. Ennek pedig nagyon egyszerű titka van. A színésznő heti rendszerességgel használ őrölt kávét arc- és testradírként. „Nemcsak a pórusok tisztítására jó, a koffein a vér áramlását is fokozza, így kitűnő ellenszer a narancsbőr ellen is” – mondja a színésznő. Az antioxidánsoknak hála egyébként a kávé kiváló ellenszere a bőr öregedésének is.

Forrás: Reveal Fragrance by Halle Berry Photoshoot


Jennifer Aniston

Jennifer Aniston filléres csodaszere a vazelin. A szemhéját, szempilláit és az egész szeme környékét ezzel keni be esténként. „Anyukámtól lestem el ezt a praktikát, ami kondicionálja a szempillákat, és üdévé teszi a szemeket – imádom” – mondta Jennifer.

Forrás: Youtube


Emma Stone

A színésznőnek rendkívül érzékeny a bőre, több termékre allergiás is. Ezért ő is a természetes lehetőségeket kereste, majd rátalált a szőlőmagolajra. „Ez a legjobb hidratáló. Reggel és este is bekenem vele az arcomat, és még az illatát is imádom” – mondta.

Forrás: New York Times Magazine

Szépségtrükkök a konyhából: 10 élelmiszer, amit megéri magadra kenni

Tudtad, hogy a konyhádban egy egész szépségszalon rejtőzik? Bátran bízd rá magad ezekre a természetes alapanyagokra, hiszen a leghíresebb márkák kozmetikumai is legtöbbször ezeket tartalmazzák. Mutatjuk is a 10 leghatékonyabbat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.