Ettől elolvadsz! Berki Natasa Zselyke rúzzsal rajzolt szívecskét apukája arcára

Hódi Pamela rajz rúzs Berki Natasa Zselyke testrész Berki Krisztián szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kislánya a legcsajosabb eszközt használva rajzolt édesapjára, és cukin jelezte mennyire szereti őt.

Pamela rúzzsal jelölte be Krisztián legfontosabb testrészeit, amire biztosítást kellene kötnie. Ebből Nati sem maradhatott ki, és édesapja azon testrészét firkálta össze ahová bújni szokott. Majd az arcára is rajzolt egy szívecskét.

„A hónaljamat rajzolta be először, mert neki az a fontos rész, oda szokott bújni" – mondta Krisztián, aki elolvadt, amikor Natitól kapott egy szívecskét.

Gombos Edinát hatalmas öröm értehttp://www.life.hu/csalad/20160408-gombos-edinat-a-tv2-egykori-musorvezetojet-hatalmas-orom-erte.htmlA TV2 egykori műsorvezetője hosszú idő után láthatta újra szeretett édesanyját. CsaládOrigoÍme, 5 sztár, akik imádják a szoptatás közben készült szelfikethttp://www.life.hu/csalad/20160408-5-sztar-koztuk-pirner-alma-es-hargitai-bea-akik-rajonganak-a-szoptatas-kozben-keszult-szelfikert.htmlGisele Bündchen, Miranda Kerr, Alyssa Milano, Pirner Alma és Hargitai Bea. Vajon mi a közös bennük? A brelfie, vagyis „breastfeeding selfie", ami a szoptatást népszerűsítő sztárédesanyák között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Család--25 év után válik Fehér Anna http://www.life.hu/csalad/20160408-feher-anna-es-ferje-valnak.htmlLapinformációk szerint másfél éve külön él Fehér Anna és férje. Úgy tudni, a színésznő és orvos férje több mint 25 éves kapcsolatuk megmentéséhez szakember segítségét is kérték. Család--Nem nőknek való vidék: Afganisztánhttp://www.life.hu/csalad/20160405-nem-noknek-valo-videk-sorozat-a-nok-helyzete-afganisztanban.htmlBár a fejlett államokban sem beszélhetünk tökéletes egyenlőségről a férfiak és nők között (lásd a két nem közötti bérszakadékot), de a nyugati társadalmi berendezkedés még így is fényévekkel meghaladja a következő hetekben bemutatásra kerülő országokét. Vannak helyek, ahol nemhogy egyenlőségről nem beszélhetünk, hanem konkrétan női jogokról sem. Nem nőknek való vidék című sorozatunk első része következik. Család--55 évesen hármasikreket szült a legidősebb brit anyukahttp://www.life.hu/csalad/20160406-55-evesen-szult-harmasikreket-a-legidosebb-brit-anyuka.htmlSharon Cutts 55 éves, két hete pedig három ikergyermek édesanyja, ráadásul már van 4 gyereke, ezen felül pár unokája is, így az ikrek, Mason, Ryan és Lily érkezése kész játszótérré varázsolja majd a család mindennapjait. CsaládÚjabb fotók jelentek meg Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160406-ujabb-fotok-jelentek-meg-svedorszag-kis-hercegerol.html Hurrá! Hosszas várakozás után újabb fotók jelentek meg a svéd trónörökösről, ami azért is nagy szó, mert eddig csak egyetlen fotón gyönyörködhettünk benne. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.