Most már biztos: Hollywoodban szegről-végről ugyan, de minden sztár valamilyen szinten rokonságban áll egymással. Volt már szó sztárokról, akikről nem is gondolnád, hogy házastársak, bemutattuk a hírességek elfeledett ikertestvéreit, és lerántottuk a leplet néhány igen meglepő családi kötelékről is. Most pedig a tündérkeresztanyáké, no meg a tündérkeresztapáké a pálya, garantáltan vár rád néhány meglepetés!

Michael Jackson

Nicole Richie hároméves volt, mikor Lionel Richie és akkori neje, Brenda Harvey örökbe fogadta. A kislány a híres szülők mellé egy még híresebb keresztapát is kapott, Michael Jackson személyében. 

Nicole Richie és Michael JacksonForrás: AFP

Jennifer Aniston

Amikor Courteney Cox 2004-ben életet adott kislányának, Coco Arquette-nek nem is kérhetett volna fel mást keresztanyukának, mint egyik legjobb barátnőjét és kolléganőjét, Jennifer Anistont. 

Coco Arquette és Jennifer AnistonForrás: AFP

Steven Spielberg

Az ikonikus filmrendező többszörös sztárkeresztapának is mondhatja magát. Mivel mindig is nagyon közeli barátja volt Blythe Dannernek és Bruce Paltrow-nak, amikor megszületett lányuk, Gwyneth, egyértelmű volt, hogy Spielberg lesz a boldog keresztapa. De egy másik A kategóriás színésznő is keresztlánya lett, az E. T. egykori gyereksztárja, Drew Barrymore.

Steven Spielberg és a hölgykoszorú, Drew Barrymore és Gwyneth PaltrowForrás: AFP

Sophia Loren

Drew Barrymore igazán nem panaszkodhat, már ami a keresztszülőket illeti, ugyanis a híres keresztapa mellett egy híres keresztanyával is büszkélkedhet, Sophia Lorennel.

Sophia LorenForrás: AFP

Drew Barrymore

Drew nemcsak híres keresztszülőkkel büszkélkedhet, ő maga is keresztszülője egy celebcsemetének. A Nirvana egykori frontemberének, Kurt Cobainnek a felesége, Courtney Love terhessége idején nagyon szoros barátságot ápolt Drew-val, ezért nem is volt számára kérdés, hogy lányának, Frances Bean Cobainnek a színésznő lesz a keresztanyja.

Frances Bean CobainForrás: AFP

Johnny Depp

Tim Burton és exfelesége, Helena Bonham Carter a jóképű Johnny Deppet választották keresztapukának legidősebb fiuk, Billy számára. Szerencsés gyerek.

Tim Burton gyermekeivel, Billyvel és Nellel, illetve Johnny DeppForrás: AFP

Lady Gaga

Amikor Elton John és férje, David Furnish 2011-ben örökbe fogadták fiukat, Zacharyt, Lady Gagát választották keresztanyjának. Gaga úgy tűnik, jó választás volt, olyannyira, hogy a pár második gyerkőcének is ő lett a tündérkeresztanyja.

Lady Gaga és ZacharyForrás: AFP

Elton John

Elton John a celebkeresztapák sztárja, nem kevesebb, mint 10 híres keresztcsemetével büszkélkedhet, köztük  Victoria Beckham és David Beckham két idősebb fia: Brooklyn és Romeo.

Elton John és a Beckham fiúk, Romeo és BrooklynForrás: AFP