A plasztika megszállottjainak első számú példaképei: Kim Kardashian, Ken és Barbie

plasztika2016 plasztika kim kardashian Barbie Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan bármekkora összeget szívesen áldoznak arra, hogy kedvenc sztárjaik vonásait magukénak tudhassák. Nézzük a legnagyobb fanatikusokat. 

A 30 milliós transznemű Kim Kardashian

A transznemű Kim Kardashian, aki 30 millió forintot költött az átalakító műtétekre, most már csak abban reménykedik, hogy ezzel a külsővel megtalálja a saját Kanye Westjét is.

Forrás: Northfoto, Facebook/Thalia Almodovar

„Amikor tükörbe nézek, nem egy transznemű embert látok, hanem egy nőt" – mondta magáról a 28 éves Thalia Almodovar, aki nemcsak a pozitív oldalát tapasztalta meg annak, hogy úgy néz ki, mint kedvence. „A férfiak sokszor csak azért közelednek hozzám, mert úgy nézek ki, mint Kim Kardashian, de az nem érdekli őket, hogy valójában ki vagyok."

A 84 milliós közös szenvedély

Egy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak. „A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Egész életünket ennek az átváltozásnak akarjuk szentelni. A szüleim elkényeztetnek. A legtöbb műtétemet ők fizették, mert tudják, mennyire fontos ez nekem” – nyilatkozta a diáklány, aki párjával eddig 15 beavatkozáson esett át. Eddig 84 millió forintnak megfelelő összeget költöttek műtétekre. „A szenvedélyünk még közelebb hoz minket egymáshoz” – mondta a fiú, aki Ken babákon nőtt fel.

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Anastasia 17, Quentin 18 éves volt az első műtétkor. Mindkettejük családja nagyjából másfél millió forintot költött a gyerekek orrplasztikájára. A lánynál ezután a mellnagyobbító műtét, a fiúnál a teljes arcbotoxolás következett szintén milliókért. Azóta rengeteg műtéten átestek, de az eredménnyel még mindig nem elégedettek. Jó hatással vagyunk egymásra, hajtjuk egymást, hogy egyre jobbak legyünk, és kiteljesedhessünk babaként” – mondta a fiú.

A 110 milliós Ken

Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát Rodrigo Alves most, hogy átesett körülbelül 42 plasztikai műtéten: többek között az orrát, a has- és mellizmát, a vádliját szabatta át, illetve zsírleszíváson és botoxkezeléseken is járt. A legtöbbet a hasába ültetett "kockákért" fizetett.

Ilyen lett, ilyen volt Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A 150 milliós Barbie

Nannette Hammond 42 évesen elhatározta, hogy ezentúl Barbie babaként fog élni, így időt és pénzt nem sajnálva megvalósította álmát. A Cincinnatiben élő nő több mint ötszázezer dollárt (150 millió forint) fizetett ki azért, hogy élő Barbie baba legyen.
Forrás: Instagram/Nanette Hammond

„Már gyermekként tudtam, hogy műmelleket szeretnék, amint megengedhetem magamnak. 16 éves koromban igyekeztem minden időmet napozással tölteni, hogy olyan napbarnított bőröm legyen, mint Barbie-nak. Aztán amint felnőttem, elkezdtem botoxkezelésekre járni, szolizni, befestettem a hajamat szőkére, és feltöltettem az ajkaimat." Férje támogatta az elképzeléseit, sőt! Annyira tetszett neki a dolog, hogy még igazi Barbie-autóval is meglepte párját, ráadásul állítólag a gyerekeik is odavannak a végeredményért.

A 200 milliós Barbie

A megszállottság csúcstartója, az egész Barbie-őrületnek az első világhírűvé vált alakja: Valeria Lukjanova. Az orosz modell állítólag 200 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra, hogy tökéletes hasonmása legyen Barbie babának.

Forrás: Northfoto

Valeria története egyébként meglehetősen furcsa, például többször is tagadni próbálta, hogy plasztikai műtéteken esett volna át. Ráadásul miután azzal tűnt fel a sajtóban, hogy ő akar lenni az élő Barbie baba, nem sokkal később azt nyilatkozta: megalázónak érzi az emberi Barbie becenevet, mert ő soha nem is akart más lenni, mint önmaga. „Szerintem semmi értelme nincs valaki mást utánozni. Ezért sem szeretem, amikor az emberek azt mondják, hogy egy babára hasonlítok- mondta egy interjúban Valeria.

Dolly Buster és a gigacicis rekorderek

Nem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, a legtöbben ugyanis a plasztikai műtéteket hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder!
Hogyan készül az esküvői smink? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20160406-igy-keszul-az-eskuvoi-smink.htmlAz esküvődre készülsz, de azt még nem tudod, hogy milyen sminket válassz a nagy napra? Íme, egy lehetőség Várady Polett sminkestől! Trend--Filléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--A hónap sminktrükkje: a napcsókolta hatáshttp://www.life.hu/trend/20160401-a-honap-sminktrukkje-s-pirosito.htmlEbben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! Trend--5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160401-5-sminkbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-az-eskuvod-napjan.htmlAz esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked. Trend--Sminktrükkök szemüvegeseknekhttp://www.life.hu/trend/20160324-sminktrukkok-szemuvegeseknek-larion-oscartol.htmlEgy jól megválasztott szemüvegkeret tökéletes kiegészítője az arcnak. De mit tegyen az, aki sminkkel is szeretné hangsúlyozni egyéniségét? Larion Oscar most elárulja! Trend--Tavaszi nagytakarítás – Kezdd a bőröddel!http://www.life.hu/trend/20160330-keszitsd-fel-a-borodet-a-tavaszi-idore.htmlTavasszal nemcsak a lakásunkat érdemes rendbe rakni és csillogóvá varázsolni, a szervezetünknek és még a bőrünknek is nagyon jól jön egy nagytakarítás. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.