Sokan bármekkora összeget szívesen áldoznak arra, hogy kedvenc sztárjaik vonásait magukénak tudhassák. Nézzük a legnagyobb fanatikusokat. 

A 30 milliós transznemű Kim Kardashian

A transznemű Kim Kardashian, aki 30 millió forintot költött az átalakító műtétekre, most már csak abban reménykedik, hogy ezzel a külsővel megtalálja a saját Kanye Westjét is.

Forrás: Northfoto, Facebook/Thalia Almodovar

„Amikor tükörbe nézek, nem egy transznemű embert látok, hanem egy nőt" – mondta magáról a 28 éves Thalia Almodovar, aki nemcsak a pozitív oldalát tapasztalta meg annak, hogy úgy néz ki, mint kedvence. „A férfiak sokszor csak azért közelednek hozzám, mert úgy nézek ki, mint Kim Kardashian, de az nem érdekli őket, hogy valójában ki vagyok." 

A 84 milliós közös szenvedély 

Egy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak. „A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Egész életünket ennek az átváltozásnak akarjuk szentelni. A szüleim elkényeztetnek. A legtöbb műtétemet ők fizették, mert tudják, mennyire fontos ez nekem” – nyilatkozta a diáklány, aki párjával eddig 15 beavatkozáson esett át. Eddig 84 millió forintnak megfelelő összeget költöttek műtétekre. „A szenvedélyünk még közelebb hoz minket egymáshoz” – mondta a fiú, aki Ken babákon nőtt fel. 

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Anastasia 17, Quentin 18 éves volt az első műtétkor. Mindkettejük családja nagyjából másfél millió forintot költött a gyerekek orrplasztikájára. A lánynál ezután a mellnagyobbító műtét, a fiúnál a teljes arcbotoxolás következett szintén milliókért. Azóta rengeteg műtéten átestek, de az eredménnyel még mindig nem elégedettek. Jó hatással vagyunk egymásra, hajtjuk egymást, hogy egyre jobbak legyünk, és kiteljesedhessünk babaként” – mondta a fiú.

A 110 milliós Ken  

Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát Rodrigo Alves most, hogy átesett körülbelül 42 plasztikai műtétentöbbek között az orrát, a has- és mellizmát, a vádliját szabatta át, illetve zsírleszíváson és botoxkezeléseken is járt. A legtöbbet a hasába ültetett "kockákért" fizetett. 

Ilyen lett, ilyen voltForrás: Instagram/Rodrigo Alves

A 150 milliós Barbie  

Nannette Hammond 42 évesen elhatározta, hogy ezentúl Barbie babaként fog élni, így időt és pénzt nem sajnálva megvalósította álmát. A Cincinnatiben élő nő több mint ötszázezer dollárt (150 millió forint) fizetett ki azért, hogy élő Barbie baba legyen.
Forrás: Instagram/Nanette Hammond

„Már gyermekként tudtam, hogy műmelleket szeretnék, amint megengedhetem magamnak. 16 éves koromban igyekeztem minden időmet napozással tölteni, hogy olyan napbarnított bőröm legyen, mint Barbie-nak. Aztán amint felnőttem, elkezdtem botoxkezelésekre járni, szolizni, befestettem a hajamat szőkére, és feltöltettem az ajkaimat." Férje támogatta az elképzeléseit, sőt! Annyira tetszett neki a dolog, hogy még igazi Barbie-autóval is meglepte párját, ráadásul állítólag a gyerekeik is odavannak a végeredményért.

A 200 milliós BarbieA megszállottság csúcstartója, az egész Barbie-őrületnek az első világhírűvé vált alakja: Valeria Lukjanova. Az orosz modell állítólag 200 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra, hogy tökéletes hasonmása legyen Barbie babának.

Forrás: Northfoto

Valeria története egyébként meglehetősen furcsa, például többször is tagadni próbálta, hogy plasztikai műtéteken esett volna át. Ráadásul miután azzal tűnt fel a sajtóban, hogy ő akar lenni az élő Barbie baba, nem sokkal később azt nyilatkozta: megalázónak érzi az emberi Barbie becenevet, mert ő soha nem is akart más lenni, mint önmaga. „Szerintem semmi értelme nincs valaki mást utánozni. Ezért sem szeretem, amikor az emberek azt mondják, hogy egy babára hasonlítok” - mondta egy interjúban Valeria.

Dolly Buster és a gigacicis rekorderek
Nem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, a legtöbben ugyanis a plasztikai műtéteket hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder!