plasztikai műtét szilikon plasztikai beavatkozás plasztika2016 öngyilkosság mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder!

Mayra Hills

A Beshine művésznevű német modellről tavaly a New York Post azt írta, ő a legnagyobb nem eredeti keblekkel büszkélkedő nő a világon. Az adatai pedig tényleg döbbenetesek: mellei egyenként 9 kilót nyomnak, 32 Z a mérete, és mivel a többi testrésze karcsú, többnyire csak egyedileg rá szabott holmikat tud viselni. Voltak a vásárlással kapcsolatban rossz élményei: többször előfordult vele, hogy egy üzletben próbált ruhát, és nem vette meg, de ki akarték vele fizettetni, mert a tulajdonos szerint tönkretette a holmikat... Persze nem csak ezért nem könnyű ilyen méretekkel az élet: az asszony saját bevallása szerint gyakran leönti melleit, vagy lever velük dolgokat.

Forrás: Twitter/iambeshine

Life.hu-tipp

10 divatbaki, amelyet ne kövess el nagy mellűként – kattints ide!

Sheyla Hershey

A 36 éves brazil médiaszemélyiség is ott van a legnagyobb mellű nők listáján. Az eredetileg B kosaras lány 2008-ban kattant rá az implantátumokra, nyolc műtét után pedig 34 FFF-re nőttek a keblei. Ám ez nem volt elég, teljesen a hatalmába kerítette a dolog, hónapokon belül 38 KKK lett a mellmérete. A nő saját bevallása szerint is plasztikafüggő, többször előfordult, hogy túl sok gyógyszert vett be, amibe kis híján bele is halt, sőt, egyszer még kómába is esett. Ám semmi nem tántoríthatja el céljaitól, a mellműtétekkel azóta sem áll le, és pár éve elnyerte a legnagyobb műmell birtokosa címet.

Forrás: NORTHFOTO

Dolly Buster

Ő egy igazi pornólegenda, hatalmas keblekkel. Nora Baumberger 1969-ben született Prágában. Számtalan felnőttfilmben szerepelt, 39 évesen elnyerte a Németország legdögösebb pornósztárja címet is. 2004-ben azt vette a fejébe, hogy politikai pályára lép; politikusként be akart jutni az Európai Parlamentbe, de pártja nagyon kevés szavazatot kapott. Igazi legenda ő, méretes keblekkel, de a műtéteket annyira nem vitte túlzásba, mint a korábban említett hölgyek.

Forrás: NORTHFOTO

Sabrina Sabrok

Az argentin tévésztár fiatalon kifejezetten kis mellű volt – valószínűleg emiatt is szeretett volna később látványos kebleket. A rengeteg mellműtét után ma már ő az egyik leghatalmasabb keblű híresség a listán. Sabrina azonban itt nem állt meg: az arcát is plasztikáztatta, ebbe beletartozott egy orrműtét és némi ajakfeltöltés is.

Forrás: sabrinasabrok.com

Abigail Ratchford

Persze ízlésesen is lehet az ember hatalmas mellek birtokosa: a szexi modell ugyan nem az anyatermészetnek köszönheti gyönyörű melleit, de ő a példa arra, hogy jól is elsülhet egy plasztikai műtét.

Forrás: NORTHFOTO

A legnagyobb természetes keblek birtokosa

Annie Hawkins-Turner mellei kilencéves korában kezdtek igazán megnőni, hamarosan pedig azon kapta magát, hogy felnőtt nőknek való fehérneműket kénytelen viselni. Saját bevallása szerint sosem volt lehetősége sportmelltartót hordani, az ő mellméretével ugyanis elég nehezen megy a mozgás. 2000-ben a Guinness-rekordok könyvébe is úgy került be, mint a legnagyobb természetes keblek birtokosa.

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.