Brutális átváltozás: 70 kilótól és pasijától is megszabadult az elszánt nő

Forrás: Instagram/weightlosshero -
fogyás életmódváltás hízás gyomorszűkítő műtét túlsúly féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Christine Carter másfél évvel ezelőtt 165 centisen több mint 125 kilót nyomott. Túlsúlya már az életét veszélyeztette, barátja azonban őrült féltékenysége miatt nem akarta, hogy a nő lefogyjon. Christine végül 16 hónap alatt majd 70 kilótól és egy eszement pasitól is megszabadult.

A túlsúlyos Christine évekig nem foglalkozott egészségével, csak tömte magába a szénhidrátdús élelmiszereket, így a mindössze 165 centis nő 28 éves korára 125 kilósra hízlalta fel magát. Az extrém súlygyarapodásban barátja is támogatta: a férfi uralkodó típus volt, és félt, hogy ha a nő csinosabb lenne, elhagyná őt.

Christine Carter előtte-utána Forrás: Instagram/weightlosshero

2014-re túlsúlya már életét fenyegette: hetente orvosi vizsgálatra szorult egészség állapota miatt. Ekkor Christine nem halogatta tovább az életmódváltást, gyomorszűkítő műtéten esett át, és egy személyi edző segítségével ledolgozta a súlyfeleslegét. 16 hónap alatt meg is szabadult 70 kilótól, de a tökéletes alak eléréséhez még szüksége volt egy has- és mellplasztikára is.

Miközben teste változott, a barátja féltékenységével gyötörte, így a lány új alakjával új életet is kezdett, és kidobta a férfit.

Átváltozását az Instagram-oldalán is dokumentálta, látványos, nem igaz?

Christine Carter előtte-utána Forrás: Instagram/weightlosshero

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.