Elképesztő súly! 320 kilót nyomott 15 évesen Jacob Miller

Forrás: Youtube -
műtét fogyás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is nagydarab gyermek volt Jacob, egész életében küzdött a súlyával, de tinédzserként érte el a legkritikusabb állapotát.

Kisbaba kora óta biológiai rendellenességgel küzdött Jacob, ami később párosult étkezési zavarral is. Jacob ezért ijesztő ütemben kezdett el hízni. Hamarosan olyan kritikus lett az állapota, hogy a szülei úgy döntöttek, orvoshoz fordulnak, mindhiába

Így nézett ki Jacob a műtét előtt Forrás: Youtube

Mire elérte a 15 éves kort, már 320 kilót nyomott a fiú. Ekkor már az életéért kellett küzdenie, így belement az orvosi beavatkozásba. A szigorú edzésterv és a műtét hatására rövidesen sikerült 35 kilótól megszabadulnia. Azt mondja, a műtét csak az első lépcsőfok, amire azért volt szükség, hogy ne hízzon vissza. A fogyás hatására a cukorbetegségtől is elbúcsúzhatott. Még mindig sokat kell dolgoznia, de története bárkire inspiráló hatással lehet.

Egy évvel a műtét után Forrás: Youtube

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.