Bármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég.

"Minden az önkontrollról, és a változatos étrendről szól" - mesélte a szupermodell. "Természetesen nem eszem mindennap tésztát, csak akkor, ha hazamegyek Brazíliába, ahol minden sarkon egy tésztázóba, vagy egy pékségbe botlok. Mindent megeszek, amit csak megkívánok, majd amikor visszamegyek Los Angelesbe jöhetnek a saláták, a hal, a csirke."

Alessandra Ambrosio nem tagadja meg magától a finom falatokatForrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

"Bármikor elkezdek diétázni, akkor megindulok a lejtőn. Ezért úgy döntöttem, hogy ha megkívánok egy kocka csokit, vagy egy frissítő koktélt a repülőn, amikor a barátaimmal vagyok, akkor nem tagadom meg magamtól. Sőt! Igazából egy héten kétszer, vagy háromszor megiszom egy teát, és elfogyasztok mellé egy sütit is a lányommal."

És hogy mit gondolt a szupermodell a plasztikai műtétekről?

"Ha a szépészeti beavatkozásoknak hála jobban érzed magad, akkor rendben van, egyikőnk sem lehet biztos benne, hogy később nem fekszik kés alá. De a legfontosabb, hogy ne csak a külsőnkkel, hanem a belsőnkkel is törődjünk" - tette hozzá a gyönyörű modell. 

Ez zsír!
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!