Alessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio -
diéta Victoria Secret Alessandra Ambrosio fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég.

"Minden az önkontrollról, és a változatos étrendről szól" - mesélte a szupermodell. "Természetesen nem eszem mindennap tésztát, csak akkor, ha hazamegyek Brazíliába, ahol minden sarkon egy tésztázóba, vagy egy pékségbe botlok. Mindent megeszek, amit csak megkívánok, majd amikor visszamegyek Los Angelesbe jöhetnek a saláták, a hal, a csirke."

Alessandra Ambrosio nem tagadja meg magától a finom falatokat Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

"Bármikor elkezdek diétázni, akkor megindulok a lejtőn. Ezért úgy döntöttem, hogy ha megkívánok egy kocka csokit, vagy egy frissítő koktélt a repülőn, amikor a barátaimmal vagyok, akkor nem tagadom meg magamtól. Sőt! Igazából egy héten kétszer, vagy háromszor megiszom egy teát, és elfogyasztok mellé egy sütit is a lányommal."

És hogy mit gondolt a szupermodell a plasztikai műtétekről?

"Ha a szépészeti beavatkozásoknak hála jobban érzed magad, akkor rendben van, egyikőnk sem lehet biztos benne, hogy később nem fekszik kés alá. De a legfontosabb, hogy ne csak a külsőnkkel, hanem a belsőnkkel is törődjünk" - tette hozzá a gyönyörű modell.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.