Az éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál. 

Mit viselsz a hétköznapokon? Szeretem a kényelmes ruhákat, igyekszem egyszerűen, a feltűnést kerülve öltözködni. A színeket, fazonokat mindig összehangolom, fontos, hogy ízléses és harmonikus legyen az öltözékem. Farmert, pulcsikat gyakran hordok, a szoknyát is szeretem, szintén pulcsival, jópofa harisnyával, vagy egy kényelmes egyberuha is számításban jöhet. 

Forrás: Facebook/Horányi Juli YOULÏ

Mi a kedvenc kiegészítőd? Az óra, mivel szinte sosem hordok ékszert, csak nagyon ritkán, ha felveszek valamit, akkor az csakis egy szép óra lehet. Most például egy KOMONO órát néztem ki magamnak, remélem hamarosan az enyém lesz. 
Miben érzed igazán különlegesnek magad? Tervezői ruhákban, mert tudom, hogy nem fog szembejönni velem az utcán, vagy mert annyira izgalmas, hogy segít abban, hogy a színpadon át tudjak szellemülni a koncertre. Szeretem a különleges anyagokat és színeket vagy érdekes fazonbeli megoldásokat. 

Forrás: Zita Debreczeni Photography, Facebook/Horányi Juli YOULÏ

Van kedvenc magyar terveződ? Több is van, egyik nagy kedvencem a NUBU tervezőpárosa, Kovács Adél és Garam Judit. Nagyon szeretem a NUBU szellemiségét, mellettük nagyon kedvelem Szegedi Kata kreációit, de szívesen viselek Tomcsányi Dóri ruhát vagy Priestont és most újabban egy barátnőm induló márkájának, a NoEn Designnak a darabjait. 

Prieston by Noémi Nagy (balra), Nubu (középen), Tomcsányi Dóri (jobbra)Forrás: Red Lemon Media, Facebook/Horányi Juli YOULÏ

Az öltözködés számodra önkifejezés? Igen, mondhatni, hogy az, bár gimis koromban többet foglalkoztam vele, és inkább belevittem a kreativitásom, ez mostanra a színpadi megjelenésekre korlátozódott, mert a hétköznapokban fontosabb a kényelem, a praktikusság, és a kreativitásomat inkább a zenék és a hozzájuk készült vizuálok megalkotásában élem ki. De az öltözködés még most is fontos része az életemnek, és szerintem ez már így is marad. 

Szerinted mit mond el rólad a stílusod? Azt hiszem, nem tudom letagadni, hogy tanultam jelmeztervezést, ez akkor is ott lesz a ruha-összeállításaimban, ha egyáltalán nem figyelek rá tudatosan. Az, ahogyan a színeket párosítom, vagy ahogy összehozok különféle stílusokat, nagyon rám jellemző. A stílusom arról árulkodik, hogy közöm van a művészethez, és követem a trendeket, de mindent átírok a magam személyiségére, és remélem az is lejön a megjelenésemből, hogy zenével foglalkozom, környezettudatos, emberbarát típus vagyok. 

Fotó: Zsólyomi Norbert
Sztárok stílusa: Pátkai Rozina
Az olasz gyökerű énekesnő a szívhez szóló, lágy dallamok szakértője, a latin jazz fenomenális művelője. Nem csoda, hogy elképesztő hangja és különleges kisugárzása a nemzetközi elismeréseket is meghozta. Rozina ezúttal a stílusáról mesélt nekünk.