Állítják: második gyermekét várja Blake Lively

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
terhesség gyermek férj gyermekvárás várandósság Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint igazak a találgatások: A pletykafészek sorozat színésznője a hírek szerint ismét babát vár.

Korábban a Life.hu is felfigyelt rá, milyen gyanúsan takargatta a hasát Blake Lively legújabb filmjének forgatása alatt. Sajtóértesülések szerint nem véletlenül: a 28 éves színésznő a hírek szerint második gyermekét várja férjével, Ryan Reynoldsal.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano
Kiderült: gyerekként bántalmazták a transznemű dívát, Caitlyn Jennerthttp://www.life.hu/csalad/20160412-caitlyn-jenner-transznemu-hiresseget-gyermekkoraban-bantalmaztak.htmlEgy újságíró szerint az olimpikonból lett valóságshow-sztárt iskoláskorában sokszor bántották nemi identitása miatt. Család--Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--Ben Affleck bebizonyította, hogy nem csak hétvégi apukahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ben-affleck-szinesz-nem-csak-hetvegi-apuka.htmlA már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében. Család--Nem hajlandó meglátogatni egyre betegebb édesanyját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20160331-jennifer-aniston-szineszno-nem-latogatja-meg-egyre-betegebb-edesanyjat-nancy-dow-t.htmlA Jóbarátok sztárja továbbra sem tudta félretenni régi sérelmeit, ezért felé sem néz az állítólag egyre rosszabb állapotban lévő Nancy Downak. Család--Állítják: gyereket vár Kim Kardashian 18 éves húga, Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20160331-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-gyereket-var-tyga-amerikai-rappertol.htmlA valóságshow-sztár a hírek szerint első kisbabáját várja szerelmétől, a 26 éves Tygától. Család--Felesége pocakos fényképével erősítette meg Adam Levine, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160404-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-modell-terhespocakos-kepe.htmlEljött a várva várt pillanat: a Maroon 5 frontembere Instagram-oldalán mutatta meg várandós feleségét, Behati Prinsloo-t, ezzel pedig hivatalosan is elismerte a babavárásuk hírét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.