Az orgona az egyik legkedveltebb és egyben legszebb tavaszi virágunk - ünnepeld hát a kikeletet az orgonavirág káprázatos színével, és csempészd be otthonodba meseszép árnyalatát.

A lila szín az elegancia és a titokzatosság színe. Különböző árnyalatainak hála többféle hatást is kifejezhetsz vele: a drámaitól kezdve akár visszafogott bájos érzéseket is kelthet otthonodba beillesztve. Ez annak is köszönhető, hogy a lila a piros és a kék közé esik, tehát meleg és hideg színt is elő lehet állítani belőle.

Forrás: Dreamstime

Az erős élénklilát kitűnően ellensúlyozzák a világos pasztellárnyalatok, a lágyabb lila tónushoz pedig tökéletesen illik a krémfehér, a pasztellsárga, vagy akár a halványbarna.

A lila szín egyébként az egészségedre is számos pozitív hatást gyakorolhat: megnyugtat, javítja a memóriádat, és segít az álmatlanság ellen. 

Az orgona mesés árnyalata

Az orgonavirág halványlila színe melegebb árnyalatának köszönhetően jó kedvre derít és megnyugtat. Ezt a tónust otthonod szinte bármelyik helyiségében alkalmazhatod, a pozitív hatás garantált.

Inspirációra vágysz? Nézd végig képeinket, vagy sétálj ki a kertbe, és gyönyörködj a csodálatos, nyiladozó orgonákban. 

/1604/Az__d2016419113435