A színésznő üde jelenségének titka a "kevesebb néha több" elve. Igazi csendes lázadó, smink terén a no makeup lelkes híve. Ha mégis ki kell tennie magáért, akkor meleg árnyalatokban ragyogva mutatja meg egyéniségét.

Így készítsd el a színésznő sminkjét:Az arctisztítás után könnyed arcszépítő olajokkal kényeztesd a bőrödet, hogy megőrizd a rugalmasságát.

Forrás: AFP/Gerard Julien

Az arcolaj előnye, hogy egész nap megtartja a nedvességet a bőrszerkezetben. A maszk hatás elkerüléséért kedvenc bőrszín-egységesítő BB krémeddel uniformizáld arcszínedet, és csak a T-zónát púderezd le. Orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd nagyon finoman, szinte láthatatlanul, hogy megőrizd a természetességét. Szemöldököd természetes vastagságú legyen, finoman élénkítsd szemöldökceruzával, és száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. Szemhéjadra bézs árnyalatú szemhéjpúdert tegyél alapnak, majd egy fekete szemceruzával finoman emeld ki a szempillatövet, amit alaposan satírozz el, hogy az intenzitás csak a szempillák tövében legyen hangsúlyos: így sokkal dúsabbnak tűnnek a pillák.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Szempilláidat ívelő, fekete szempillaspirállal fesd ki, a külső harmadát kétszer, hogy kifelé íveltebb hatásúak legyenek.  Ajkaid frissességéhez narancsos árnyalatú ajakrúzst használj kontúr nélkül, hogy légiesen könnyed legyen a textúra.

Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulása
Az angol színésznő Párizsban született éppen 26 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal.