Rachel és Richard hosszú és sikertelen próbálkozások után ma már két gyönyörű kisgyermek büszke szülei, akik bár két év korkülönbséggel születtek, mégis ikertestvéreknek számítanak. 

A 35 éves Rachel és férje, a 49 éves Richard gyereket szerettek volna, ám egy vizsgálat során kiderült: mindketten meddőségi problémákkal küzdenek. Az egyedüli járható út a mesterséges megtermékenyítés volt: egymás után hatszor próbálkoztak a beültetéssel, végül a hetedik próbálkozásra, a tizedik évben sikerült. Így született meg Oliver.

Forrás: Northfoto

Rachel és Richard két évvel később úgy döntöttek, megpróbálják beültetni a korábban levetetett és megtermékenyített petesejtet. A procedúra sikeres lett, így született meg Oliver kistestvére, Isaac, aki bár két évvel később jött világra, mégis ikertestvéreknek számítanak. 

87 nap különbséggel születtek az egypetéjű ikrek
Az egypetéjű ikrek annyira hasonlítanak egymáshoz, amennyire két ember csak hasonlíthat . Hasonló a külsejük, hasonló a hangjuk, gyakran meglepően hasonló az életvitelük is: nem ritkán azonos a munkájuk, hobbijuk, érdeklődésük, sőt még a fóbiáik is. Néha egymás kezét fogva születnek meg. A Life.hu cikkéért kattints ide!