Kulcsár Edina tűsarkúban szedi a macskaköveket: A Várban sétált szerelmével

tűsarkú cipő Budai Vár Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb nője, aki legutóbb arról panaszkodott, hogy nem sikerül lefogynia, a Budai Várban sétálgatott a szerelmével.

Ez persze nem is annyira meglepő, hiszen Edina fülig szerelmes. De hogy miképpen tudott a macskaköveken sétálgatni abban a kényelmetlennek tűnő magas sarkú cipőben, az bizony rejtély.

Persze rajongóinak is ez volt az első kérdésük: "Szépek vagytok! Minden tiszteletem a cipő miatt! Mi most sétáltunk 3-4 órát lapos talpu cipőben! Hát a te cipődben nem tudom, hogy csináltam volna végig! Puszi"

Edina végül így magyarázta a különleges cipőválasztást:

Kulcsár Edina borzalmas trutyival szépülthttp://www.life.hu/trend/20160112-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-iszappakolast-kapott.htmlIszappakolást kapott a szépség, aki nem riad vissza semmilyen különleges eljárástól annak érdekében, hogy csillogóvá varázsolja a bőrét. Trend--Kulcsár Edina miatt nem nyerhetett Kiss Daniella?http://www.life.hu/trend/20160105-elkepzelheto-hogy-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-miatt-nem-nyerhetett-kiss-daniella-a-miss-world.htmlAz idei Miss Word Hungary nemrég tért haza a kínai világversenyről, amelyet több rejtély is övez. Trend--"Elég drasztikus a változás" - Kulcsár Edina kiszőkülthttp://www.life.hu/trend/20151216-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-haja-szoke-lett.htmlKulcsár Edina mindenkit meglepett legújabb Facebook-fotójával, a műsorvezetővé avanzsált szépségkirálynő ugyanis szőke hajjal mutatta meg magát. Trend--Kulcsár Edina smink nélküli fotót tett közzé magárólhttp://www.life.hu/trend/20151206-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-smink-nelkuli-fotot-tett-kozze-magarol.htmlA szépségek, akik a legtöbbször csodás sminkben pompáznak, néha megelégelik a tökéletességet és make-up mentes szelfiket tesznek közzé. Most így tett a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina is. Trend--Összeveszett egymással Sarka Kata és Kulcsár Edina? http://www.life.hu/trend/20151117-sarka-kata-nem-ment-el-baratnoje-kulcsar-edina-showroom-megnyitojara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggatta, aki megnyitotta első showroomját. TrendOrigoNe! Lopott ötlettel indítja ruhamárkáját Kulcsár Edina?http://www.life.hu/trend/20151017-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ugy-tunik-lopott-otlettel-inditja-uj-ruhamarkajat.htmlEurópa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.