Ördög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"

Forrás: Facebook/Ördög Nóra -
családbővítés Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, mozgalmas időszak ez a műsorvezető életében, hiszen a Kismenők forgatása miatt reggeltől estig dolgozik, szinte megállás nélkül. Így persze érthető, hogy kicsit elfáradt, és hogy párjával, Nánási Pállal nem gondoltak mostanában annyit a családbővítésre. Ennek ellenére a TV2 műsorvezetője szívesen szülne.

Ördög Nóra és Mici Forrás: Facebook/Ördög Nóra

Nóri a Borsnak adott interjújában arra a kérdésre, hogy esetleg tervez-e harmadik gyermeket, azt válaszolta, hogy ebből sosem csinált titkot.

"Ebből sosem csináltam titkot. Abszolút nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk, de még nem most. Pozitív élmény mindkét terhességem, imádok anya lenni, nagyon szeretnék harmadik gyereket, de ez most nem időszerű. Majd később meglátjuk.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra
Hatalmasat nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160418-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotografus-kisfia-vencel-hatalmasat-nott.htmlRá sem lehet ismerni a kis Vencelre: rengeteget változott a magyar sztárpár kisfia. Család--Ördög Nóra kisfiával, Vencellel pattant bringára: Tüneményes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-musorvezeto-a-kisfiaval-nanasi-vencellel-pattant-bringara.htmlA TV2 műsorvezetője elővette cangáját, és idén először a kisfiával, Vencivel azonnal fel is avatta.Család--Ördög Nóra férje csendben tűr hetek ótahttp://www.life.hu/csalad/20160404-ordog-nora-a-tv2-kismenok-musorvezetojenek-ferje-nanasi-pal-fotos-csendben-tur-hetek-ota.htmlHamarosan indul a Kismenők, a forgatások már javában zajlanak. Ördög Nóri elárulta, ez a műsor igazi kihívás elé állította, hiszen rengeteg a feladata, a családja pedig alig látja őt. Család--Ilyen, amikor Ördög Nóra kislánya doktornőset játszik - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160318-ordog-nora-kislanya-mici-igy-jatszik-az-anyukajaval-csaladi-foto-a-musorvezetotol.htmlTündéri fotót osztott meg az édesanya arról, amint kislányával doktornőset játszanak. Mici megvizsgálta az anyukáját, és a kép szerint mindent rendben talált. Család--Ördög Nóra: „Nem íratom zseniképzőbe Micit"http://www.life.hu/csalad/20160310-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-allami-ovodaba-iratja-kislanyat-micit.htmlA TV2 műsorvezetője állami óvodába adja kislányát, mert úgy gondolja, a speciális foglalkozásokkal még ráérnek. Család--Ördög Nóra: „Este bizony ott kell legyen a vacsora az asztalon”http://www.life.hu/csalad/20160308-ordog-nora-beavatott-hogyan-telik-egy-dolgos-hetkoznapja.htmlA műsorvezető a kamerán kívül ugyanolyan anya, feleség, háziasszony, mint bárki más, és pont annyit dolgozik, mint a többi nő, csak belőle többet láthatunk a tévében. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.