A modell-műsorvezető, bárhol és bármikor látjuk őt, káprázatosan fest. Nem is csoda, hiszen a szépségápolás a mindennapi rutinjának része, ráadásul mivel egy szépségblogot is vezet, rengeteg újdonságot próbál ki – de a hagyományos uborkapakolást sem veti meg. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál? Az uborkapakolást rendszeresen alkalmaztuk anyukámmal. Ez abból állt, hogy amikor uborkasalátát készítettünk otthon, és meghámoztuk hozzá a zöldségeket, a héját rátettük az arcunkra, hogy hidratálja a bőrünket. 

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért? Mindennap krémezem, reggel és este is, emellett a ránctalanítókrémet sem hanyagolom el.

Forrás: Instagram/Horváth Éva


Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban? Szerencsém van, mert a szépségblogomban rengeteg terméket tesztelek, így mindig más lapul a táskámban. 

Forrás: Instagram/Horváth Éva


Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében? A túlzott szépészeti beavatkozások szerintem többet rontanak az emberen, mint használnak. 

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod? Jelenleg egy Hyamatrix 6 hetes kúrán veszek részt, a nanorészecskék hihetetlenül támogatják a bőrt. Amit viszont soha nem tudok megunni, az az arcmasszázs: hihetetlen módon tud relaxálni. 

Sztárok stílusa: Iszak Eszti
Iszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül!