A mulatós zenész fényűző birtokának  hamarosan új tulajdonosa lesz, ugyan a gazda nehéz szívvel szakad el tőle. Mindenestől 2,7 milliárdért hirdették egy német oldalon a boldogasszonypusztai birtokot. 

Ameddig a szem ellát Boldogasszonypusztán minden Lajcsié, egyelőre. A birtoka hihetetlenül kiterjedt. Van benne őspark, legelő, halastó, erdő és számos épület. Nem csoda, ha fájó szívvel ad csak túl rajta a zenész.

Forrás: RTL Klub

“Itt minden fűszálat ismerek, itt minden szeglethez köt valami. Fáj a szívem elhagyni az otthonomat, hisz mindent itt hagyok. De bárhová vet is a sors bennünket, az együtt megélt emlékeinket a szívünkben megőrizzük” - mondta Lajcsi a Story magazinnak. A lap azt írta, már meg is van a vevő a 2,7 milliárd forintot érő boldogasszonypusztai birtokra.

Galambos Lajos: “Ha kell, a nemzetközi bíróságig megyünk”
Megviselte Lagzi Lajcsit az elmúlt időszak, legfőképp az a négy hónap, amíg nem beszélhetett családjával. Nincs benne keserűség, de azt soha nem tudja megbocsátani, hogy gyermekeit kommandósok ébresztették. A zenész azon van, hogy kiderüljön az igazság!