Egyedülálló ingatlanok - aprócska hibával

Forrás: hiltonhyland.com -
különleges szellemváros ház falu ingatlan otthon Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingatlanvásárláson, esetleg bérlésen töröd a fejed? Valami különlegességre vágysz, és van mit a tejbe aprítanod? Akkor mutatunk három olyan nem mindennapi álomotthont, amelybe beköltözve az élet császárának érezhetnéd magad – már ha eltekintesz néhány aprócska problémától. 

Playboy-villa

Hugh Hefner legendás Los Angeles-i Playboy-villája még 1927-ben épült, a 90 éves épületben az évek során a világ legszebb női fordultak meg. Ebbe a kultikus épületbe, most bárki beköltözhet – már ha ki tudja csengetni az árát!

A Playboy-villa Forrás: hiltonhyland.com

Mennyiért?

A kikiáltási ára nem kevesebb, mint 200 millió dollár.

Hátulütő

Nos, eltekinte a csillagászati ártól, a jövőbeli tulajnak egy állandó lakótárssal kell majd együtt élnie, ugyanis az adásvételi szerződés aláírásával beleegyezik abba, hogy a 89 éves Hugh Hefner a haláláig a házban lakhat. Az viszont ki van kötve, hogy a leendő tulajnak tilos bepillantani Hef hálószobájába.

Valle Piola

Ha elég pénzed van, akár egy komplett mesebeli település is a tiéd lehet! Az olaszországi Gran Sasso Nemzeti Parkban, az Abruzzo régióban található Valle Piola falucska tizenegy kőházból áll, ráadásul még egy 13. századi templom is tartozik hozzá.

Valle Piola Forrás: vallepiola.com

Mennyiért?

485 ezer fontért, azaz kb. 150 millió forintért megvásárolható.

Hátulütő

Egyrészt a házak többsége igen romos állapotban van, úgyhogy ha a vásárló kezdeni szeretne velük valamit, akkor jócskán a zsebébe kell nyúlnia a felújításhoz. Másrészt mivel a falu egy erdő közepén található, kizárólag földúton lehet megközelíteni.

Garnet

Az USA-ban található Garnet városában megállt az idő, olyan, mintha egy régi westernfilm elevenedne meg az idelátogatók szeme előtt. Garnet egyébként hajdanán bányaváros volt, történelmi épületei egészen 1862-ig visszanyúlnak. A települést jelenleg egy helyi egyesület tartja fenn, a régi viskókat pedig ki is adják éjszakára.

Garnet Forrás: AFP

Mennyiért?

Ingyenes!

Hátulütő

Attól eltekintve, hogy nincs bevezetve a víz és az áram, a városka állítólag egy konkrét kísértettanya. Több látogató is beszámolt már arról, hogy az éjszaka közepén a szalonból zongorajátékot hallottak – holott teljesen üres volt.

Ilyen luxuskégliben csapatja a Wall Street igazi farkasahttp://www.life.hu/otthon/20160427-a-wall-street-igazi-farkasa-alan-wilzig-eladja-luxusotthonat.htmlA tőzsdepiac gátlástalan brókerei nemcsak a filmvásznon, a való életben is csillogó luxusban tengetik mindennapjaikat: milliós kocsikkal, gyönyörű nőkkel és káprázatos villákkal veszik körbe magukat. Most pedig akár egy földi halandó is átélheti A Wall Street farkasa címben látott fényűzést. Otthon--Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/otthon/20160422-az-ot-legmeglepobb-szallodai-luxus-szolgaltatas.htmlA luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget. OtthonOrigoRomantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerűhttp://www.life.hu/otthon/20160425-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-fotodobozt-keszit.htmlAjándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! Otthon--A világ legkáprázatosabb kertjeihttp://www.life.hu/otthon/20160415-a-vilag-legszebb-kertjei-parkjai.htmlA tavaszi szép időben imádunk virágzó, illatozó kertekben, parkokban sétálgatni - ezen felbuzdulva pedig összeállítottuk a Life.hu igencsak szubjektív listáját a világ legkáprázatosabb 5 kertjéről. Neked melyik a kedvenced? OtthonOrigoOlimpiai park a jövő nemzedékének - Münchennek sikerülthttp://www.life.hu/otthon/20160413-1972-es-muncheni-olimpia-epuletei-maig-szep-allapotban-vannak.html1972. augusztus 26. és szeptember 11. között az NSZK-beli München adott otthont a XX. nyári ötkarikás játékoknak. A müncheni olimpia üde színfolt az olimpiai színhelyeket bemutató sorozatunkban: az eddigiekkel ellentétben itt az épületek nagy részét az elmúlt évtizedekben szépen karbantartották. OtthonAFPHárom stílus, megannyi lehetőség - Káprázatos kerti inspirációkhttp://www.life.hu/otthon/20160406-kerti-trend-inspiraciok-romantikus-bohem-es-luxus.htmlLegyen bohém, romantikus, esetleg flancos? Te milyen kiegészítőkkel szeretnéd idén feldobni a kertedet, teraszodat? Az alábbiakban többféle stílus inspirációit gyűjtöttük össze, válogass belőlük kedvedre! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.