Így partiznak a világ legbefolyásosabb emberei - heti stílusmustra

stílusmustra FKA Twigs befolyásosság Kate Hudson Nicki Minaj Time
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb eseménye a Time 100 gála volt, amelyen a legbefolyásosabb emberek vettek részt, közöttük természetesen celebek is. A heti kedvenceink mégsem erről a gáláról kerültek ki, hanem egészen más sztárpartikról. 

Sárga pompa

A Time 100 gála legtündöklőbb ruháit Jennifer Lahmers riporter és Lindsey Vonn olimpiai bajnok alpesisíző viselték. Mi mindkettőt imádjuk.

Lindsey Vonn, Jennifer Lahmers Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fehér álmok

Nemrég Ruby Rose, majd Bailee Madison fehér nadrágkosztümjéért lelkendeztünk, most pedig Priyanka Chopra szereléséért vagyunk oda, aki legutóbb a Quantico című film főszereplőjeként bizonyította színészi tehetségét. A másik kedvenc fehér ruhánk a szigorú nézésű Melania Trumpé volt, aki ezzel a kisugárzással semmit sem tett hozzá a ruha nagyszerűségéhez.

Melania Trump, Priyanka Chopra Forrás: AFP

Kinek a választása tetszik jobban?

Drámai feketék

A drámai stílust ezúttal Nicki Minaj és FKA Twigs képviselték. Nicki a csupa csipkére szavazott, míg Robert Pattinson szerelme egy szegecsekkel és némi csipkével játszó ruhában jelent meg a gálán Alexander Wang oldalán. Gyanús, hogy egyébként ő volt a ruha megálmodója.

Nicki Minaj, FKA Twigs Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Kedvenceink

Az abszolút kedvenceink ezen a héten Kate Hudson és a szintén színésznő Martina Stoessel voltak. Az egyedi és stílusos ruhák jól passzoltak a viselőikhez.

Martina Stoessel, Kate Hudson Forrás: Northfoto, AFP

Neked melyik tetszik jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.