A hét legnagyobb eseménye a Time 100 gála volt, amelyen a legbefolyásosabb emberek vettek részt, közöttük természetesen celebek is. A heti kedvenceink mégsem erről a gáláról kerültek ki, hanem egészen más sztárpartikról. 

Sárga pompa 

A Time 100 gála legtündöklőbb ruháit Jennifer Lahmers riporter és Lindsey Vonn olimpiai bajnok alpesisíző viselték. Mi mindkettőt imádjuk. 

Lindsey Vonn, Jennifer LahmersForrás: AFP

Fehér álmok 

Nemrég Ruby Rose, majd Bailee Madison fehér nadrágkosztümjéért lelkendeztünk, most pedig Priyanka Chopra szereléséért vagyunk oda, aki legutóbb a Quantico című film főszereplőjeként bizonyította színészi tehetségét. A másik kedvenc fehér ruhánk a szigorú nézésű Melania Trumpé volt, aki ezzel a kisugárzással semmit sem tett hozzá a ruha nagyszerűségéhez.  

Melania Trump, Priyanka ChopraForrás: AFP

 

Drámai feketék A drámai stílust ezúttal Nicki Minaj és FKA Twigs képviselték. Nicki a csupa csipkére szavazott, míg Robert Pattinson szerelme egy szegecsekkel és némi csipkével játszó ruhában jelent meg a gálán Alexander Wang oldalán. Gyanús, hogy egyébként ő volt a ruha megálmodója. 

Nicki Minaj, FKA TwigsForrás: AFP

Kedvenceink 

Az abszolút kedvenceink ezen a héten Kate Hudson és a szintén színésznő Martina Stoessel voltak. Az egyedi és stílusos ruhák jól passzoltak a viselőikhez. 

Martina Stoessel, Kate HudsonForrás: Northfoto, AFP