Chrisi Hammer várandóssága alatt is folytatta a kemény testedzését, és még a szülése előtti napon is ellátogatott az edzőterembe.

Chrisi Hamer már terhessége előtt is rendszeresen látogatta az edzőtermet, és még akkor sem hagyott fel a kemény súlyzós edzésekkel, amikor kiderült, hogy negyedik gyermekét várja.

Forrás: Instagram/Chrisi Hamer

Mindenki ugratott, hogy ilyen erős vagyok a terhességem alatt is, mert erősebb voltam, mint valaha - mondta el a Fox 5 Newsnak a crossfitező anyuka, aki még a szülése előtti napon sem hagyta ki a heti edzését.

Chrisi, aki harmadik terhessége után kezdett intenzíven edzeni, hogy leadja a fölösleges kilóit, múlt hétfőn adott életet negyedik gyermekének, Lucynak. Mind az anyukája, mind a kislánya egészségesek.

Várandósan is fitten - Sportolj a terhesség alatt!
A várandósság egy egészen különleges állapot. A kilenc hónap alatt, amíg várod a kisbabád, folyamatos változáson mész keresztül testileg és lelkileg. A Life.hu most tippeket ad ahhoz, hogyan tudod karban tartani a szervezeted a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel. Kattints ide a cikkért!