Aranycipő, sétapálca és színes kontaktlencse – Pasimustra a Met-gáláról

Robert Pattinson Kanye West MET gála Colin Farrell Lewis Hamilton mustra Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kik voltak a legdögösebb pasik a Met-gála vörös szőnyegén? Kié volt a legextrémebb ruha? Kezdődjön a pasimustra!

Az idei gála témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology", vagyis a technológia társadalmát jelenítették meg öltözékükkel a résztvevők. Azt már tudjuk, hogy kedvenc női sztárjaink hogyan teljesítettek, így most a pasikon van a sor.

Lewis Hamilton

Mint egy latin lover, de jól áll neki.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Jared Leto

A hamarosan Jokerként debütáló Jared Leto adott az eleganciának.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kanye West

Szakadt farmer, csillámdzseki és kék kontaktlencse - ő Kanye West.

Forrás: AFP/Larry Busacca
Forrás: AFP/Larry Busacca

Andre Balazs

A magyar származású szívtipró frakkban érkezett.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Nick Jonas

Az ifjú színész is a fémes hatással operált.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Colin Farrell

A dögös színész a klasszikus eleganciára szavazott.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Zayn Malik

Ő bizony hozta a futurista stílust.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Kinek a stílusa jött be legjobban?

Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén!


Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!
Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?http://www.life.hu/trend/20160502-valogass-a-legdogosebb-furdoruhak-kozott.htmlSzínes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoDekoltázsok, tetkóvillantás és álomszép ruhák a Fehér Házbanhttp://www.life.hu/trend/20160502-igy-mulattak-a-celebek-a-feher-haz-partijan.htmlA Fehér Ház tudósítói tiszteletére szervezett éves gálán Hollywood krémje is megjelent. Nézzük, kik viselték a legjobb és legkülönlegesebb ruhákat. TrendAFPPárban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Érezd magad a trópusokon – A legdögösebb virágminták nyárra!http://www.life.hu/trend/20160429-viragmintas-ruhak-es-kiegeszitok-nyarra.htmlMinden tavaszi-nyári szezonban megtelnek a boltok a szívmelengető virágmintás holmikkal. A mezők virágai mellett a trópusi minták is igencsak szerethetők, ráadásul tökéletes választásnak fognak bizonyulni a forró nyári napokon. Trend--Csipkemániások figyelem – Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/trend/20160428-csipkemania-a-legcsinosabb-valasztas-nyarra.htmlAz élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek. TrendOrigoMelyik a neked való nyári táska? Válogass a legjobb fazonok és színek között!http://www.life.hu/trend/20160428-ezek-a-legmenobb-nyari-taskak.htmlÁlomszép fazonok és anyagok, élénk és púderszínek – a bőség zavarában nem is tudnánk csak egy darabot kiválasztani. Mutatjuk a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.