Érdemes megjegyezni André Balazs nevét: a sztárvilág ügyeletes szívtiprójának ágyában nem egy világhírű modell, énekesnő és színésznő fordult meg. Ha minden igaz, ezúttal Kylie Minogue került terítékre az étterem- és szállodatulajdonosnál.

André Balazs kétségkívül jó partinak számít a hollywoodi híresnők körében. A magyar születésű étterem- és szállodatulajdonos vagyonát több millió dollárra becsülik, 57 éves kora ellenére pedig nagyon jóképű – és jelenleg nagyon is szingli.

Forrás: Northfoto, AFP

A hírek szerint most épp Kylie Minogue-nak csapja a szelet: a párt egy Valentino partin kapták együtt lencsevégre, ahonnan később kéz a kézben távoztak egy romantikus vacsorára. Sokan féltik az összetört szívű énekesnőt Mr. Balazstól, és bizony nem hiába: a férfinak nemrég ért véget 2 évig tartó románca Jennifer Aniston legjobb barátnőjével, Chelsea Handlerrel, aki előtt Pippa Middletonnak udvarolgatott hevesen.

Exei között olyan nevek vannak továbbá, mint Uma Thurman (akivel még első házassága végén találkozgatott), Naomi Campbell, akit egy hónap múlva Cameron Diazra váltott le. De folytathatnánk a sort a plasztika-gyanús Renée Zellwegerrel, Sharon Stone- nal és Courtney Love-val – utóbbi állítólag teljesen padlót fogott szakításuk után. Reméljük, tisztában van udvarlója nőügyeivel Kylie is, akit nagyon megviselt Andrés Velencoso modellel történt szakítása.