Majka: "A családi dolgokban Hajni a góré"

Forrás: Instagram/ Majka -
gyerekek család Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Majoros családban nem mindig a rapper hordja a nadrágot, ha otthoni döntésekről van szó. Az énekesnek az elmúlt hat évben rengeteg feladata volt, így nagyon kevés időt tudott kettesben tölteni a kedvesével. 

Ahogy a Life.hu is megírta, április közepén megszületett Majka második kisfia, Olivér, akiről már egy fotó is felkerült a zenész közösségi oldalára. A hírek szerint a sztár otthonában demokrácia van, és kedvesével együtt hozzák meg a legfontosabb döntéseket - írja a Hot.

Forrás: Majka / Facebook

"Van egy csomó olyan szituációm amiben én döntök. A családi dolgokban Hajni a góré, gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben ő dönt. Demokrácia van, kivéve a munkában. Abban én mondom meg, hogy mi történjen. A kapcsolatunkat nagyon jól hibernálta, hogy nem voltunk lépten-nyomon egymás fenekébe" - nyilatkozta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.