Egy floridai lány közösségi oldalán osztotta meg, mit művelt ajkaival az újonnan vásárolt rúzsa. Sokkoló képek.

Egy frissen vásárolt rúzs kapcsán valószínűleg minden nő izgatottan várja, hogyan mutat majd ajkain az új színárnyalat - és bele sem gondol, hogy akár úgy is végződhetne a próba, mint ahogyan Lily Cleopatra Maurice járt.

A Floridában élő lány Facebook-oldalán osztotta meg azokat a sokkoló képeket, amelyeken jól látszódnak háromszorosára dagadt ajkai. Lily a poszt szerint a CoverGirl márka egyik rúzsát használta, amely után azonnal kórházba kellett szállítani súlyos allergiás reakciója miatt, amelybe akár bele is halhatott volna.

A Refinery29 által megkérdezett szakértő szerint a márka nem tartalmaz problematikus összetevőt, Lily pedig valószínűleg az egyik illatanyagra lehetett allergiás. A CoverGirl számára a legfontosabb azoknak az embereknek a biztonsága, akik használják a márkánk termékeit.Minden termékünkre kiterjedő tesztelést végzünk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságosak és hatékonyak" - reagált a márka a hivatalos közleményében, amelyben hozzátették: már felvették a kapcsolatot Lilyvel, és biztosították róla, hogy készséggel állnak rendelkezésére bármiben.

8 dolog, amiért veszélyes a sminkelés
Nincs is jobb egy elegáns, finom sminknél, mely királynőt varázsol belőled, de nem árt odafigyelni néhány alapszabályra, ha sminkecsetet ragadsz. Kattints ide a Life.hu cikkéért!